Besplatna dostava za sve proizvode! Besplatna dostava za sve proizvode!
Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Rezervni auto dijelovi EQUIPART! Vrhunska kvaliteta karoserijskih dijelova!

Equipart_logo

 

Karoserijski auto delovi EQUIPART

Nesreća nikada ne spava. Vlasnici automobila jako dobro poznaju ovu poslovicu iz prakse. Sreća, pa je danas zamena karoserijskih auto delova mnogo povoljnija i jednostavnija nego što je nekada bila. Cene karoserijskih auto delova su postale dostupne, rokovi snabdevanja kraći, delovi su praktično uvek pri ruci. U karoserijske auto delove ubrajamo sve delove automobila koji su nam uglavnom prepoznatljivi, a njihov primarni zadatak je zaštiti putnike i prtljag od kiše, vlage i drugih spoljnih uticaja.
 
Kompanija Silux uvek nastoji kupcima nabaviti najbolje delove i to namerava raditi i u buduće. Kupci će dobiti kvalitetnu ponudu, povoljne  cene i dostavu na kućni prag u najkraćem mogućem vremenu. 
 

 

Cars__en

Novost u ponudi je marka EQUIPART. Predstavlja odličnu alternativu svim dosadašnjim ponudama na tržištu. EQUIPART je zaštitni znak kompanije Van Wezel, koja je ustanovljena i zaštićena 1996. godine.  Kompanija Van Wezel se zalaže za stvaranje dodane vrednosti osiguravajući jednake delove. Vodilja kod nastajanja i stvaranja marke na tržištu posve je novi koncept kvaliteta.
Kvalitet marke EQUIPART osigurava testni centar. Lociran je u belgijskom gradu Tienen i za konstantnu kontrolu kvaliteta imaju više od 150 testnih automobila uvek u upotrebi. Na testnim automobilima 10 specijalizovanih stručnjaka konstantno izvodi testove kod kojih testiraju različite kriterijume kvaliteta.
 
Pre nego što rezervni deo dobije ime EQUIPART u testnom centru se proveri vrsta njegovih svojstava. Testovi sprečavaju da bi se nekvalitetni rezervni delovi uvrstili pod marku EQUIPART. Na taj način se sprečava slab kvalitet, kojeg praktično može svako uočiti samim pogledom. 
 
Rezervni auto delovi marke EQUIPART u svim se detaljima poklapaju sa ostalim originalnim delovima vozila, tako da je nemoguće otkriti razliku koja se najpre uoči između razmaka delova karoserije, kao što su recimo razmaci između poklopca motora i blatobrana ili razmak između blatobrana i branika.
 
Kvalitetni testovi su takođe namenjeni samoj strukturi kvaliteta. Tako zasigurno nećete pronaći kod rezervnih delova marke EQUIPART delove slabog kvaliteta. Slično kao i kod razmaka između karoserije, tako se i slab kvalitet može lako uočiti i na drugim delovima. Primer je recimo poklopac motora podržan na jednom mestu. 
 
 

test

Samo delovi koji su ekvivalenti originalu mogu biti priznati i postati dio EQUIPART auto delova.
Pored toga testiraju: 
 • Debljinu lima
 • Mesta za pričvršćivanje
 • Kvalitet zaštitnog premaza
 • Težinu
 • Otpornost protiv rđe
 • Kvalitet proizvodnja
 • Kvalitet zavarenih spojeva
 • Strukturu površine
 

EQP_Part1 EQP_Part2

Merenje i pregled auto delova

measure EQP_Part3

Provera sigurnosnih tačaka i testiranje montaže

kreukel montage

 

Opšti prikaz

nietgoed1 nietgoed2

Razlika auto delova (npr. poklopca motora) između obične konkurencije i EQUIPART robne marke.

EQP_Part5 EQP_Part6

Testiranja omogućavaju konstantan nadzor i uklanjanje grešaka. Na proizvodima marke EQUIPART nećete pronaći greške ni samim pregledom u poređenju s originalnim auto delovima, ni razlike u debljini materijala i njegovoj strukturi, kao ni u različitoj debljini zaštitnih osnovnih premaza i grešaka u konstrukciji bezbednosnih elemenata. Marka EQUIPART je osigurala da se rezervni auto delovi uklapaju s ostalim originalnim delovima automobila. Drugim riječima znači da uzalud tražite razlike i nepravilnosti u slaganju sastavnih delova vozila. Posle završenog procesa popravke, vaše će vozilo izgledati isto kao kada je izašlo iz fabrike. 
 
Pozitivni rezultati testiranja su prisutni na listi svih proizvoda EQUIPART, a sa njima je kupcu osiguran optimalan kvalitet.
 

VALEO rezervni auto delovi

Valeo je marka sa skoro vek dugom tradicijom. Ime marke je nešto mlađe, nastalo je 1980. godine.
 
Početak rada je godina 1923. na periferiji Pariza. Na početku je kompanija dobavljala delove po licenci Ferodo UK. Važan korak su napravili 1960. godine prošlog veka. Krila razvoja im je dao posleratni razvoj Europe, koji se u velikoj meri odrazio i  povećanim brojem automobila na putevima. Na taj način su vlasnici naslutili poslovnu priliku i  1961. godine počeli sa proizvodnjom kočionih sistema. 1962. godine su proizvodnom programu dodali program zamenskih delova za sisteme vodenog hlađenja, 1970. godine proizvodni program rasvete i 1978. godine zamenske delove za električne sisteme vozila. 
 
 

Danas je marka Valeo prisutna u 29 država, zapošljava skoro 75.000 radnika u 124 proizvodnih jedinica. Među kapacitetima marke Valeo su još i 16 istraživačkih centara, 35 razvojnih centara i 12 distribucijskih jedinica. 
 
Ponuda marke Valeo deli se na 4 poslovne grupe i 9 porodica proizvoda. 4 poslovne grupe su: udobnost i sistemi za pomoć vozaču, pogonski sklop, termo sistemi i sistemi za bolju vidljivost. U prvu poslovnu grupu idu sigurnosni sistem i sistem unutarašnjih kontrola, u drugu poslovnu grupu pogonskog sklopa spadaju sastavni delovi prenosa, motora i električnog sistema, termo poslovnu grupu predstavljaju delovi za klima uređaje, hlađenje motora i kompresori, a u zadnjoj poslovnoj grupi su sastavni delovi brisača i farova. Auto delovi i rezervni delovi marke Valeo su: raznovrsni farovi, metlice brisača, raznovrsne tečnosti i sredstva za čišćenje, kao što su rashladne tečnosti, sredstva za čišćenje kočionih diskova i mnogi drugi proizvodi.
 

SRLine auto delovi

SRLine je marka, koju je osnovala kompanija POLCAR. Ovo je veoma uspešna kompanija, među kupcima se brzo ugnezdila kao omiljena marka koja garantuje kvalitet i sigurnost. Višegodišnje iskustvo i znanje o prodaji automobilskih zamenskih delova su marku SRLine uvrstile kao dobavljača čvrstih, izdržljivih, sigurnih i efikasnih prodajnih artikala. 
 
Sve odlike marke SRLine su osigurane s pažljivo izabranim dobavljačima, koji su verodostojni. Pouzdanje u dobavljače SRLine gradi na pozitivnim iskustvima i njihovom dokazanom učešću na razvojnim projektima proverenih evropskih brendova. Sve nabrojeno omogućava kupcima pristup visoko kvalitetnim i cenovno dostupnim delovima marke SRLine.
 
 
 
Proizvodni program marke SRLine obuhvata široku paletu proizvoda. Poslovna strategija kombinuje na jednom mestu proizvođače, dobavljače i distributere, što omogućava garanciju na poverenje u marku. Pored kupaca koji imaju poverenje u marku, što potvrđuju svakom novom kupovinom, ugled marke SRLine potvrđuje se i sa najrazličitijim priznatim standardima kvaliteta. Proizvodi marke SRLine garantuju kvalitet originalnih delova, testiran kvalitet i dobru cenu na kvalitet. 
 
Marka SRLine je uklopljena u savremene tokove globalizacije s tim da aktivno učestvuje u uhodanom modernom principu automobilskih proizvođača, koji izradu sastavnih komponenti ostavljaju pouzdanim partnerima. SRLine pored uhodane saradnje sa mnogim automobilskim proizvođačima ne zanemaruje saradnju i sa potrošačima. Pri tome može ponuditi odličnu cenovnu alternativu na razini kvaliteta saradnje sa automobilskim proizvođačima. 
 
U prodajni raspon SRLine spadaju rezervni delovi kočionih sistema, celokupna ponuda sijalica, delova vešanja, rashladnih sistema, sirena, pumpi za vodu, nosača motora i celokupna ponuda filtera.
 

SKF kotrljajući ležajevi

Danas vodeća svetska kompanija za proizvodnju i razvoj kotrljajućih ležajeva ustanovljena je 1907. godine u Švedskoj. Godina početka rada kompanije SKF podudara se sa patentom kugličnog ležaja, koji je značio revoluciju na području ležajeva. Kompanija je sa zaštitom patenta u deset drugih država ubrzo doživela proširenje proizvodnih kapaciteta i razvojnog potencijala. Godine 1910. je SKF imao više od 300 zaposlenih, s ogrankom u Velikoj Britaniji se proširila i preko granica. Dve godine kasnije je marka SKF prisutna na 30 svetskih tržišta. Potencijal napretka i razvoja se jasno vidi u činjenici da je 1930. godine kompanija svoje poslovanje proširila i preko okeana jer je bila najveća fabrika SKF u Philadelphiji u SAD-u. Pored najveće fabrike preko velike bare,  proizvodnja delova marke SKF 1930. godine se odvijala u 11 proizvodnih jedinica, zajedno sa više od 21.000 zaposlenih. 
 
 
Danas je marka SKF lider na području proizvodnje i razvoja ležajeva. Kapacitet proizvodnje i razvojni potencijal omogućava 44,000 zaposlenih. Proizvodne i razvojne aktivnosti izvode se u 100 proizvodnih jedinica, koje su strateško locirane u 70 država po celome svetu.
 
Pored kotrljajućih i kugličnih ležajeva u proizvodnji danas kompanija ima i razna kućišta i ležajne jedinice, zglobove glave, maziva i mazivne sisteme, sisteme održavanja, linearno gibanje, proizvode za prenos snage i mnoge druge proizvode.
 
U ponudi auto delova su tipični predstavnici marke SFK: zupčasti remenovi, ležajevi, nosači, spojke, pogonski lanci, kontrolne jedinice, pokretači različitih sistema i jedinica.
 

POLCAR karoserijski auto delovi

Polcar je kompanija specijalizovana za nabavku karoserijskih auto delova, delova za rashlađivanje i grejanje i delova za automobilsko vešanje. Polcar se može pohvaliti sa skoro tridesetogodišnjom tradicijom, kojoj daje vrednost sa dinamičnim i konstantnim razvojem.
 
Skladište koje nudi snabdevanje karoserijskih delova, delova za rashlađivanje i grejanje i delova automobilskog vešanja, svoje aktivnosti temelji na jedinstvenim logističkim rešenjima na području evropskog  prostora. Skladišni prostori spajaju na jednom mestu 300 geografsko različito smeštenih dobavljača. Velike skladišne površine omogućavaju skladištenje velikih zaliha i kvalitetne kapacitete snabdevanja. Preko provincijskih zastupnika i lokalnih dobavljača omogućena je brza dostava celokupnog prodajnog programa marke Polcar za sve, i one najudaljenije krajeve Europe.
 
 
Polcar poslovna strategija omogućava kupcima biranje između najrazličitijih vrsta proizvoda. U prodajni asortiman su uključeni originalni rezervni delovi, kao i alternativna ponuda rezervnih delova. Tako Polcar nudi kupcima najširi asortiman rezervnih delova. 
 

MOBILE AIR komponente auto klima uređaja 

MOBILE AIR je marka kompanije Van Wezel. Osnovana je i zaštićena s namerom pružiti najkvalitetnije komponente klima uređaja za auto industriju, trgovce i specijalizovane radionice.
 
Najbolje na području klima uređaja je moguće postići samo konstantnim razvojem i postizanjem standarda. Izazov proizvođača komponenti za klima uređaje je u današnjem vremenu uglavnom postizanje ekoloških, bezbednosnih, tehničkih i drugih standarda. Ekološki zahtevi su usmereni prvenstveno u sprečavanje upotrebe štetnih gasova. U tome prednjače rashladni gasovi za klima uređaje, koji se pod pritiskom promene u tečnost, a posle ponovnog isparavanja apsorbuju toplotu iz okoline. Alternative su rashladni gasovi koji nemaju ovakvih svojstava, a njihova mana je osetljivost prilikom potencijalne saobraćajne nesreće i u znatno višoj ceni klima uređaja. Složenost tehničkih standarda se pokazuje već sa ograničenom upotrebom različitih rashladnih gasova, bezbednosnih standarda i  nadzorom negativnih svojstava koji se pojavljuju kod upotrebe nekih rashladnih gasova u ekstremnim situacijama. 
 
 
 
Sva svojstva proizvoda marke MOBILE AIR testiraju se u testnom centru kompanije Van Wezel. Testni centar nalazi se u belgijskom gradu Tienen. Aktivnosti u testnom centru omogućavaju prikladnost proizvoda marke MOBILE AIR svim ekološkim, bezbednosnim, tehničkim i drugim standardima i kompaktnost s automobilskim delovima za prvu ugradnju. Kupcima je s time omogućena sigurna kupovina celokupnog asortimana marke MOBILE AIR. 
 
Marka MOBILE AIR je opsežnom i celokupnom ponudom komponenti za klima uređaje omogućila održavanje i popravke kod bilo kojeg kvara. Proizvodi marke MOBILE AIR su: kondenzatori, prekidači pritiska, ekspanzioni ventili.

MAHLE auto delovi

MAHLE je proizvođač auto delova. Sedište kompanije se nalazi u Stuttgartu, 100 proizvodnih jedinica je strateško lociranih po raznim kontinentima sveta. Proizvodne kapacitete omogućavaju 48,000 zaposlenih, razvoj i istraživanje po šest razvojnih jedinica. 
 
Na globalnom tržištu marka MAHLE se svrstava među 30 najvećih dobavljača auto industrije, na području dobavljača sastavnih delova za motore s unutrašnjim sagorevanjem je poznati vodeći brend, a na području sistema za čišćenje vazduha i tečnosti svrstava se među tri najveća dobavljača auto industrije. 
 
 
Marka MAHLE se može pohvaliti sa skoro vekom dugom tradicijom i mnogim dostignućima u bogatoj istoriji. Počeci idu od godine 1920., proizvodnja filtera ulja, vazduha i goriva počinju od 1925. godine Filteri marke MAHLE su danas prisutni u velikom broju novih automobila, zato što marka MAHLE važi za vodeću u proizvodnji filtera za prvu ugradnju u automobile, kamione, autobuse, poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju, plovila i specijalizovana vozila. Važan proizvodni program marke MAHLE predstavljaju i motori sa unutrašnjim sagorevanjem. Svi koji učestvuju u aktivnostima marke MAHLE su ponosni na dostignuća u vrhunskim auto-moto sportovima. Poznato je da MAHLE slovi za jednog od vodećih dobavljača motornih komponenti za bolide Formule 1, bolide trke 24 sata Le Mansa i mnogih drugih prestižnih trka. 
 
Danas je marka MAHLE garancija kvaliteta, bilo za auto delove koji su namenjeni prvoj ugradnji tako i za delove koji su namenjeni zameni tih delova. 
 
 

DEPO auto žarulje i auto farovi

Poslovna filozofija marke DEPO temelji se na jednostavnom principu koji govori »potpune auto sijalice omogućavaju potpunu bezbednost«. Poslovnu filozofiju marke DEPO zaposleni uzimaju kao motivaciju kod stalnog usavršavanja. Predanost ove kompanije je usmeravanje na kupce garantirajući vrhunski kvalitet proizvoda. 
 
Ime marka DEPO duguje malom tajvanskom gradu, čijeg su istorija i sadašnjost tesno povezane sa tradicionalnom kulturom centralnog Tajvana. U marku DEPO je time uključen duh majstora stare škole i motivacija za izazove budućnosti. Nabrojano se odražava u mnogim priznanjima koji govore o visokoj vrednosti marke, pored toga se mogu na globalnom tržištu pohvaliti kao vodeći. Globalno tržište za marku DEPO znači prisutnost u više od 190 država sveta.
 
 
Kvalitet i zadovoljstvo kupaca je misao vodilja marke DEPO. Inovacije i kvalitet su ključni faktori koji omogućavaju prednost pred konkurencijom u auto industriji. DEPO se zalaže za neprekidan razvoj, donošenjem i odgovaranjem na nove izazove. Poverenje u visoku kvalifikaciju i motivaciju zaposlenih je garancija da će proizvodi marke DEPO osigurati adekvatnost svim svetskim kriterijumima u budućnosti. 
 
Proizvodi marke DEPO su celokupan program sijalica i rasvetnih elemenata za sve svetske auto proizvođače. Pri tome je važno napomenuti da se svaki mesec na popis proizvoda marke DEPO svrstaju novi i novi proizvodi. To garantuje kupcima da će među proizvodima marke DEPO zasigurno pronaći rasvetne elemente za vlastiti automobil. 
 

DELPHI auto delovi

 
Marka DELPHI predstavlja širok raspon auto delova. Sedište kompanije se nalazi u gradu Gillingham na jugozapadu Velike Britanije. DELPHI važi za jednog od najvećih proizvođača auto delova.
 
Fabrike marke DELPHI imaju otprilike 161,000 zaposlenih, od kojih je otprilike 5,000 svoje radno mesto našlo u SAD. Svoja radna mesta imaju u 126 proizvodnih jedinica, 15 tehničkih centara. DELPHI je sa svojim proizvodnim jedinicama, tehničkim centrima i drugim akcijama prisutan u 32 države sveta.
 
Istorija marke DELPHI datira dve decenije u prošlost. Početke predstavlja odluka američke multinacionalne kompanije General Motors o osnivanju kompanije za izradu auto delova. Ime DELPHI je nastalo sa promenom imena godinu dana kasnije, konkretno 1985. godine. Do današnjih dana poslovanje i organizacija kompanije se menjala. Marka DELPHI je odabirom dobavljača, stalnim razvojem i dobrim odnosom na kvalitet udomaćio kao dobar i cenjen proizvod i među srpskim kupcima. 
 
 
Prodajni asortiman marke DELPHI podeljen je u četiri poslovna segmenta. Tako imamo segment za elektro sisteme, kao što su električna instalacija, centralne jedinice i elemente za povezivanje električnih komponenti i instalacija. Sledeći segment čine delovi kao što su kompresori, delovi za rashlađivanje motora, delovi za klima uređaje i slično. Zatim je tu i segment koji pokriva sastavne delove prenosa, motora i električnih sistema i na zadnjem mestu je poslovni segment delova, koji omogućavaju nadzor svih funkcija vozila, sastavne delove s područja pasivne i aktivne bezbednosti.
 
Preporuke marke DELPHI su brojne inovacije, visoki standardi proizvoda, mnoga pionirska dostignuća na području auto tehnike, partnerstvo i opskrba velikog broja poznatih auto proizvođača po svetu.
 

BOSCH rezervni auto dijelovi

 
BOSCH je nemačka multinacionalna kompanija koja ima sedište u gradu Gerlinge na jugozapadu Nemačke. Kompanija BOSCH se može pohvaliti sa skoro 130 godina starom tradicijom čiji je začetnik i osnivač Roberth Bosch, a po njemu je kompanija i dobila ime. U današnjom vremenu kompanija BOSCH važi za jednu od najvećih svetskih proizvođača opreme za motorna vozila.
 
Rezervni delovi marke BOSCH su auto komponente kao što su kočioni sistemi, nadzorne jedinice električnih sistema, sistemi za snabdevanje gorivom, akumulatori, remenski prenosi, svećice, farovi, metlice brisača, sistem paljenja i mnogi drugi proizvodi.
 
 
Marka BOSCH okuplja 350 filijala u 60 država sveta. Proizvodi marke BOSCH su dostupni u 150 država sveta. Odličan kvalitet i dostupnost rezervnih delova BOSCH garantuje preko 300,000 radnika uključenih u celokupan proces aktivnosti. Proces aktivnosti pored proizvodnje uključuje i područje istraživanja i razvoja. O uspešnosti područja istraživanja i razvoja govori više od 4,800 patenata. Bez obzira na mnoštvo globalnih priznanja kvaliteta i napretka, marka BOSCH ne živi u oblacima, nego žele svoj obim aktivnosti raširiti na opsežnije globalno tržište. Poznate su investicije u nove proizvodne kapacitete i usmerenost razvojnog potencijala u istraživanje i otkrića koja će pratiti trendove razvoja. 
 
Predanost u razvojne izvrsnosti marka može potvrditi mnogim pionirskim postignućima iz prošlosti, koje se i danas smatraju univerzalno primenljivim. Na području auto industrije se mogu pohvaliti pionirskim dostignućima koja se vraćaju do samih početaka auto industrije. Prvo pionirsko dostignuće marke BOSCH ima godišnjicu 1887. godine i od tada dalje se nižu sve do danas.
 

INTERNATIONAL RADIOATORS rashladni sistemi za automobile

 
Kompanija INTERNATIONAL RADIATORS je sastavni deo udruženja Unipart Group. Važi za najvažnijeg proizvođača i dobavljača rashladnih sistema za auto industriju u Europi. Strateški savez, koji je počeo još pre nekoliko decenija, omogućio je potpuno novi pristup kod snabdevanja kupaca i proizvođača  automobilskih komponenti. To je pristup koji povezuje proizvođače, dobavljače i distributere pod jednom markom. Na ovaj način je moguće povećati kvalitet i profesionalnost u svim svojim aktivnostima, a posebno one koji se odnose na kupce. Ova marka spaja sve pod jednim krovom  - proizvođače, dobavljače i distributere i ima s njima uspostavljenu direktnu vezu. Ovime izbegavaju lanac posrednika za svaki dodatni zahtev kupca jer na taj način je omogućen brz i učinkovit odgovor. 
 
 
Kompanija INTERNATIONAL RADIATORS se može pohvaliti sa 100 godina postojanja. U vek dugom iskustvu se od starih majstora do kreatora današnjih dana prenosilo samo najbolje. Mnogobrojna priznanja i standarde koje je kompanija INTERNATIONAL RADIATORS osvojila tekom postojanja, garantuju najbolje za kupca još i danas. Inovativnost proizvoda marke INTERNATIONAL RADIATORS garantuju proizvođači putničkih i teretnih vozila, prodavci s rezervnim delovima za automobile i teretna vozila, specijalizovane radionice za popravku rashladnih sistema za putnička i teretna vozila i mnogi drugi. Tržišni udeo u industriji, trgovini, servisnih i drugih srodnih delatnosti Evrope i SAD-a, govori o važnosti marke INTERNATIONAL RADIATORS među dobavljačima.
 
INTERNATIONAL RADIATORS može kupcima ponuditi bogat asortiman proizvoda kao što su: hladnjaci vode, hladnjaci ulja, intercooler hladnjaci, kompresori vazduha, kondenzatori, grejači, ventilatori i slično.

 

 • HAGUS ogledala (PDF, 1.87 MB)
 • VanWezel mehanizmi stekla (PDF, 2.88 MB)
 • Naši kupci nas vole širom Evrope