Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Cjenik dostave

Roba poručena u našoj internet prodavnici telefonom ili e-poštom  šalje se u najkraćem mogućem roku. Kako bismo poručene artikle dostavili što pre, biramo optimalan put. Sa našim partnerom za dostavu, preduzećem BexExpress d.o.o., dostavu možete očekivati u roku navedenom pored svakog artikla. Ako prilikom isporuke niste na navedenoj adresi, kurir će vas nazvati i u dogovoru sa vama ugovoriti novi termin dostave.

Trošak dostave

Vrta artikla Cena
brisači, sijalice, žmigavci, filteri, prsluci za spašavanje, svećice, antene i slični artikli RSD 490,00
prednja svetla, retrovizori, maske, kvačila, disk pločice, legure i slični artikli RSD 890,00
vetrobranska stakla*, gume, rezervoari, poklopci motora, branici, stakla, letva volana RSD 1490,00
  • *Vetrobranska stakla pakovana su u posebno naručenim kutijama za prevoz stakla zbog čega je cena poštarine viša.
  •  Svi troškovi dostave i pakovanja obračunavaju se u postupku kupovine i  ispisuju se na porudžbenici/računu.
Ako naručite više artikala (na primer metlice brisača + komplet prednjih svetala), za obračun troška dostave uzima se trošak artikla sa višom cenom dostave, nezavisno od količine naručenih artikala (primer: 1 metlica + 5 svetala = 890 RSD).
 
Kada je naručeno više artikala i rok isporuke je za neke duži, uglavnom se artikli koji su na zalihama šalju odmah, a ostali čim budu na raspolaganju. Mogući trošak dostave obračunaćemo samo pri prvoj pošiljci, za kasnije pošiljke trošak ćemo snositi mi.
 

Dostava bilo gde – pre podne

Naš partner uglavnom dostavlja pakete u prepodnevnim satima na adresu unesenu prilikom predaje porudžbine. U svoj profil možete dodati i druge adrese dostave. Ako vas kurir ne pronađe na adresi, nazvaće vas na vaš telefonski broj za ponovni termin (moguće i lokaciju) dostave..

Status pošiljke

Za informacije o trenutnom statusu pošiljke možete pozvati na broj telefona 011/6350515 na kojem ćemo vam dati broj vašeg paketa. Zatim putem linka BexExpress d.o.o., upišite broj svog paketa i proverite njegov status/dolazak.

U slučaju da vam je dostavljen oštećeni artikal

Molimo vas da prilikom preuzimanja paketa pregledate da li je paket vidljivo oštećen. Tada se prvo obratite kuriru koji je pošiljku predao, a zatim obavestite i nas.
U slučaju da je sadržaj paketa oštećen, molimo vas da nas odmah a najkasnije u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa obavestite na broj telefona 011/635-0515 ili na e-mail adresu: info@silux.rs, nakon toga ćemo vas obavestiti o daljim koracima i artikal ćemo vam zameniti u najkraćem mogućem roku bez dodatnih troškova.

Naši kupci nas vole širom Evrope