Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Prednosti kupovine auto delova u online prodavnicama

02.04.2015

Danas je kupovina auto delova u online prodavnicama postala svakodnevnica, pogotovo za mlađu generaciju, a i starija populacija se polako prilagođava tom trendu. Ne vezano za starost i nivo obrazovanja kupaca, svaka online prodavnica auto delova mora pratiti kretanje i zahteve društva, ako želi uspešno poslovati online.

Prednosti kupovine auto delova u online prodavnicama

To uključuje atraktivnu i sređenu ponudu, napredan način komunikacije, adekvatne zalihe na lageru i brza dostava novih, kao i rezervnih delova ponuđenih proizvoda. Definitivno će sa vremenom online kupovina postati moderan način kupovine auto delova.

Prednosti, koje su odlučujuće prilikom kupovine auto delova online:
 

Kupovinu možete izvršiti od kuće, u miru pregledati detaljnu ponudu o proizvodu ili proizvodima, koji su vam potrebni i izbeći potragu za parking mestom ispred fizičke prodavnice, kao i trošak putovanja do iste.

 

 • Pri kupovini auto delova u online prodavnicama ponuđeni su vam različiti bezbedni načini plaćanja.
 • Jedna od prednosti online kupovine auto delova je takođe neograničeno radno vreme online prodavnica, koje rade 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, što podrazumeva državne praznike i vikende. Prema tome možete pogledati ponudu i izvršiti kupovinu kad god želite i imate vremena.
 • U internet prodavnicama auto delova možete detaljno pregledati asortiman proizvoda i uporediti ih jedne sa drugima (karakteristike, cene). Auto delovi su detaljno opisani i pregledno raspoređeni, tako da možete brzo naći proizvod koji želite kupiti. U tradicionalnim prodavnicama je to ponekad neizvodljivo.
 • Često je prednost online kupovine i odsustvo prodavaca, koji se u fizičkim prodavnicama mešaju u vaš izbor ili čak žele da vam nametnu proizvod, koji ne želite da kupite.
 • Cene proizvoda u online prodavnicama auto delova su povoljnije, jer su operativni troškovi poslovanja istih manji: Potrebno je manje radne snage, ne plaćaju zakup poslovnih prostora, manji su troškovi poslovanja, što se odražava u povoljnijim cenama, koje vlasnici mogu priuštiti. U dobitku ste i vi, jer možete kupiti kvalitetniji proizvod, nego što bi ga kupili u tradicionalnoj prodavnici auto delova.
 • U online prodavnicama auto delova možete lakše pratiti popuste i iskoristiti iste u svako doba dana, kad vi to želite i možete. Ne morate se prilagođavati radnom vremenu, kao što je to uobičajeno kod fizičkih prodavnica.
 • Za proizvod, koji želite naručiti u online prodavnicama auto delova, zagarantovana je brza isporuka bilo gde u Srbiji.
 • Kada kupujete auto delove u online prodavnici, kupite samo onaj proizvod ili proizvode, koji su vam u tom trenutku potrebni. Dokazano je, da u online kupovini nije toliko izražena impulsivna (neplanirana) kupovina, kao što je to karakteristično za kupovinu u tradicionalnim prodavnicama.
 • Dobro predstavljeni proizvodi u online prodavnici auto delova mogu vas podsetiti na delove, koje ste zaboravili kupiti, a potrebni su vam.
 • Kada kupujete auto delove u online prodavnici, možete kupiti i delove, koje u fizičkim prodavnicama ne možete pronaći.
 • Online prodavnice teže ka tome, da vam daju najbolju ponudu, a za svaku vašu kupovinu iznad određene vrednosti nagrade vas besplatnim poklonom. Veći što je iznos vaše online kupovine, proizvod veće vrednosti dodaće u vašu porudžbinu.
 • Mnogo online prodavnica nudi vam opciju čitanja čestih pitanja kupaca, koja vam mogu pomoći u izboru potrebnih auto delova.
 • U internet prodavnicama auto delova često je dostupno i b2b* poslovanje. *business to business

 

Naši kupci nas vole širom Evrope