Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Zašto je dobro imati kadu za prtljažnik u svakom vozilu?

27.07.2015

Različiti tipovi vozila imaju drugačije veličine prtljažnog prostora. Noviji modeli automobila za razliku od starijih, zbog razvoja automobilske tehnologije imaju mnogo više prtljažnog prostora, kao i bolje raspoređen prostor za prevoz putnika.

Zašto je dobro imati kadu za prtljažnik u svakom vozilu?
Svakako je bitno da kod kupovine novog ili polovnog automobila znate kakve su vaše potrebe i u koje svrhe ćete najviše koristiti vaše prevozno sredstvo. Nevezano za tip, starost ili oblik automobila, svi oni imaju prtljažni prostor u kojem možda samo ponekad ili svakodnevno prevozite razne vrste robe. Fabrički je prtljažni prostor zaštićen tepihom, koji se komplikovano skida. Jako je osjetljiv i nemoguće ga je zaštititi od prljavštine i prašine, raznih prosutih tečnosti koje prevozimo, kao i mirisa koje upija. 
 
Imate li kućnog ljubimca kojeg volite da vozite sa sobom? Da niste sportista koji sa sobom nosi mnogo rekvizita? Imate li veliku porodicu sa puno prtljaga? Volite da provodite vikende u prirodi gde berete pečurke ili šetate po šumi? Kako biste izbegli oštećenja svog prtljažnog prostora savetujemo vam da kupite kadu za prtljažnik. Na tržištu kade za prtljažnike postaju sve popularnije jer su vrlo praktične, dostupne svakome i prilagođavaju se svakom modelu automobila. 
 
Ako u ovom trenutku razmišljate o kupovini kade za prtljažnik svog automobila, pročitajte još nekoliko pozitivnih činjenica koje vam mogu pomoći kod vaše odluke:
 
  • Kade za prtljažnik čuvaju vaš prtljažnik: uglavnom su izrađene od laganih, protivkliznih i nepromočivih termoplastičnih materijala, kako bi se što preciznije prilagodile svakom tipu automobila. Vlaga u prtljažnom prostoru je krivac za pojavljivanje korozije na vozilu, radi toga kade imaju visoke graničnike, koji odlično štite vaš prtljažnik od prolivenih tečnosti (vode, benzina, sokova, ulja, kiselina i slično) i ostalih prljavština (blata, prašine, dlaka od kućnih ljubimaca, iglica i lišča sa drveća,…). Jako su otporne na niske i visoke temperature i imaju posebnu podlogu protiv klizanja vaših stvari u prtljažniku.
  • U slučaju prljanja se veoma jednostavno održavaju: s obzirom da su kade izrađene od plastike dovoljno je samo da ih istresete ili usisate i obrišete mokrom krpom. Za kvalitetnije čišćenje možete ih jednostavno izvaditi i oprati sa vodom i sapunicom. Zamislite da vozite malo brže i u krivini vam se otvori kesa sa kupljenom ribom iz koje se izlije i sva „mirišljava“ tečnost. Ako imate kadu za prtljažnik, lako ćete rešiti problem, ako je nemate, nažalost imaćete „podsetnik“ još dugo vremena. 
  • Lep i održavan prtljažni prostor je najbolji pokazatelj očuvanosti i vrednosti vašeg vozila. Kako biste zaštitili tepih prtljažnog prostora, koristite kadu za prtljažnik. Svako ko bude pogledao vaš prtljažnik, znaće da vodite brigu o vašem automobilu. 
  • Dostupne su svima, a odgovaraju i ljudima sa manjim budžetom. Cene su privlačne, a njihova isplatlivost će se brzo pokazati.
  • U slučaju, da već imate star, oštećen ili uništen tepih u prtljažniku svog automobila, kada za prtljažnik može prekriti te nepravilnosti i dati prtljažnom prostoru vizuelni osećaj da je nov i čist. 

 

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope