Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Šta treba da vam bude na umu pre izbora auto lakirera?

04.05.2016

Pronalaženje dobrog, kvalitetnog auto lakirera može biti veoma težak proces. I ako u vašoj okolini postoji na desetine dostupnih, njihova ponuda može mnogo varirati u ceni i naravno u sposobnostima. U cilju pronalaženja najboljeg, veoma je važno prvo proceniti rad auto lakirera i utvrditi da li će biti u stanju da obavi potreban posao. Pripremili smo nekoliko saveta koji bi trebali da vam olakšaju odluku:

Šta treba da vam bude na umu pre izbora auto lakirera?
  1. Naš je prvi savet da pre izbora auto lakirera od ljudi koje znate tražite preporuke koje mogu značajno pomoći da napravite najbolji izbor.
  2. Raspitajte se sa kojim poslovima se određena auto lakirerska radionica najčešće susreće. Možete posetiti nekoliko njih i zatražiti od njih fotografije obavljenih poslova koje su slične poslu koji treba da obave na vašem automobilu. Pored toga, tražite od njih nekoliko referenci koje možete kontaktirati kako bi dobili detaljan pregled rada predmetne auto lakirerske radnje. Svaka renomirana radionica bi vam trebala bez problema pružiti tražene informacije. 
  3. Veoma je bitan podatak koliko vremena će auto lakireru biti potrebno da izvrši uslugu. U zavisnosti od težine posla vreme popravke može značajno da varira. Jednostavniji poslovi ne bi trebalo da traju više od nekoliko dana da se završe. Kompletno lakiranje i složeniji poslovi mogu u nekim slučajevima trajati i do nedelju dana ili više. Ako vam auto lakirer kaže da će vreme popravke trajati prekomerno dugo ili iznenađujuće kratko vreme može ukazivati na nezadovoljavajuće urađen posao i trebali bi ga izbeći.
  4. Takođe je bitno imati predstavu o tome koliko će vam auto lakirer naplatiti za svoj posao. Kao što može varirati vremenski period za završetak posla tako i troškovi mogu dramatično da variraju. Cena ne bi trebala da bude jedini faktor zbog koje ćete doneti odluku o izboru auto lakirera, ali svi znamo da igra bitnu ulogu. Zamolite ih za predračun ili barem okvirnu cenu koja nakon obavljenog posla ne bi trebala puno da se promeni. 
  5. Značajan faktor je da li auto lakirerska radionica daje garanciju za obavljen posao, kako bi u slučaju ljuštenja boje mogli tražiti da ponovo urade svoj posao kako treba. Ako daju garanciju sigurno će se potruditi da kvalitetno obave svoj posao. 
  6. Možete ih zamoliti za obilazak radnje. Ako to ne žele, bolje da ih se klonite. Ako prihvate, dobro pogledajte lokaciju na kojoj se obavljaju poslovi brušenja, lakiranja i ostalih radova. Ako su čisti i uredni, a oprema adekvatna, onda možete biti sigurni da će posao ići kako treba. Pogledajte da li se u tom trenutku sređuje neki automobil, kako je zaštićen i postoje li na njemu nepravilnosti koje ne bi želeli da vidite na svom automobilu nakon popravke. Obratite pažnju na rad auto lakirera kako obavlja svoj posao, da li je profesionalan ili ne. 
  7. Ako budete pokazali svoju zabrinutost za to kako će vaš automobil izgledati nakon sređivanja, sigurno će se više potruditi. Recite im da ćete njihov kvalitetan rad reklamirati što će im biti dodatan podsticaj da svoj posao obave kako se od njih očekuje.
 

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope