Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Personalizirajte svoj automobil

07.02.2017

Poslednjih nekoliko godina su folije za automobile postale veoma popularne. Ako želite personalizirati svoj dosadni i svakodnevni automobil u automobil koji nosi poruku, pročitajte nekoliko činjenica o novom trendu.

Personalizirajte svoj automobil

Promenite boju automobila

Možda vam je dosadila sadašnja boja vašeg automobila? Možda je ista izbledela ili su na njoj oštećenja? Kad odlučite za stavljanje folije vaš će automobil izgledati kao nov i ujedno će biti boje koja vam je najdraža. Na tržištu postoji velik izbor različitih boja i vrsta folija. Folije klasičnih sjajnih boja učiniće vaš automobil kao da je tek izašao iz fabrike. Ako želite jedinstven i moderan automobil, onda možete izabrati mat, perla, metalik, karbon ili čak hrom foliju. Ona može biti jednobojna, višebojna, u 3D obliku, urađena pomoću digitalnog tiskanja ili providna. Veoma su popularne i folije za brendiranje, koje imaju najveću izdržljivost za dugotrajne aplikacije u spoljnim uslovima.

Parcijalno dekorišite automobil

Želite sa malim izmenama osvežiti izgled vašeg automobila i postići njegov drugačiji izgled? Onda su folije za automobile pravi izbor. One omogućavaju kombinovanje različitih boja i presvlačenje samo izabranih delova automobila, kao što su hauba, branici, krila, krov, retrovizori ili čak enterijer. Da, pored spoljašnjeg izgleda vozila možete ulepšati i unutrašnjost automobila sa folijama. Najčešće se za tu namenu koriste folije u hrom varijanti ili varijanti brušenog metala. Ako želite dodatno personalizirati svoj automobil onda se takođe možete poslužiti sa folijom za farove. To je posebna PVC folija, UV otporna, transparentno tonirana, sjajne površine, koja je otporna na različite vremenske uslove (i niske i visoke temperature).  

Zaštitite automobil od grebanja

Na tržištu postoje i bezbojne tj. transparentne folije pomoću kojih možete očuvati boju/farbu i spoljašnost automobila od spoljašnih uticaja kao što su sunce, pesak, mehanička oštećenja i ogrebotine, udarci od kolica, insekata, ogrebotine od četki u peronicama. Nevidljiva zaštita štiti lak od oštećenja i ogrebotina i u slučaju da dođe do većeg grebanja, folija se može lako i brzo zameniti u poređenju sa lakiranjem celog automobila. Obzirom na njihovu odličnu funkciju zaštite veoma ih je preporučljivo ugraditi na potpuno nove automobile, kako bi od starta bili što bolje zaštićeni od gore navedenih uticaja okoline. Novi automobili mogu se zaštititi i parcijalno i to na površinama, koje su najviše izložene mogućim oštećenjima (hauba, vrata, retrovizori, branici, itd.). S tim ćete očuvati vrednost automobila kod prodaje, jer će osnovni lak automobila biti znatno očuvaniji.

Uštedite vreme i novac za farbanje automobila

Folije su povoljnije od farbanja. Sa njima možete brzo i lako promeniti boju automobila i uštedeti novac, koji za sobom povlači farbanje automobila. Takođe sa njima možete izbeći rizik za nestručno urađen posao ili pogrešnu nijansu farbe. Ako odlučite za ugradnju auto folije, sami možete izabrati boju i nijansu, koja će biti identična kad se bude ugradila na automobil.

Jednostavno skinite foliju kad vam dosadi ili se ošteti

Promena boje automobila sa folijom ne mora da bude trajna. Kad odlučite da foliju više ne želite ili se ista oštetila, lako se može skinuti. Preporučujemo vam, da ugradite kvalitetnu foliju i da skidanje iste obavi stručno lice, kako ne bi došlo do oštećenja laka. Kada ih skinete, boju vozila ćete vratiti u prvobitno stanje.
 

Ugradnja i garancija

Kad odlučite za ugradnju folije izaberite profesionalnog montažera sa najsavremenijim alatima i tehnikom, jer i najkvalitetnije folije neće doći do izražaja ako ne budu stručno ugrađene. Presvlačenje celog automobila najčešće traje dan ili dva, dok presvlačenje pojedinih delova traje samo nekoliko sati. Bitno je da od montera ne zaboravite tražiti garanciju, koja se odnosi na to da se folija neće odlepiti i promeniti svoj izgled.

Održavanje zaštitnih folija

Automobilske folije na zahtevaju posebnu negu ili održavanje. Stoga je održavanje lako i jednostavno. Automobil možete čistiti i prati ručno ili mašinski (na četkama). Ako ipak želite što duži vek ugrađene folije onda preporučujemo da auto perete ručno, jer četke u perionicama mogu sa vremenom oštetiti folije, kao što mogu oštetiti lak na vozilima bez njih. Ne preporučujemo vam čišćenje folija sa hemikalijama pod visokim pritiskom i voskiranje.
 

Naši kupci nas vole širom Evrope