Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Za sve auto fanatike - najbolji auto vlogeri

12.04.2017

Blog je danas veoma popularan pojam. Predstavlja jednu vrstu internet dnevnika koji obrađuje i prikazuje životne situacije, misli, poslovne ideje, interesovanja ili teme koje sami odaberete. Kako bi vodili blog morate imati sopstvenu internet stranicu i dara za pisanje koje će privući buduće čitaoce.

Za sve auto fanatike - najbolji auto vlogeri
Nakon što je ova vrsta internet senzacije postala deo svakodnevnog trenda pojavio se novi način vođenja online dnevnika ali ne više u tekstualnom obliku već objavljivanjem video snimaka najčešće putem You Tube kanala. Ova vrsta video bloga dobila se termin ''VLOG''.
 
Da bi imali svoj vlog korisnici ne moraju, kao kod bloga, imati sopstvenu internet stranicu. Dovoljno je da naprave You Tube kanal ili kanal na nekom sličnom servisu. Snimajući i postavljajući svoje video snimke korisnici formiraju vlog, a neki mogu i zaraditi novac ukoliko su stvarno dobri u tome.

Šta auto vlogere čini popularnim?

Da bi vlog bio uspešan mora imati veliki broj pretplatnika, a to će se dogoditi samo ako je kanal dovoljno interesantan i ažuran. Uspešan i popularan auto vlog mora imati ispunjene sledeće kriterijume:
  • zanimljive video sadržaje, koji uključuju aktuelne automobile
  • kontinuitet objava snimaka
  • poštovanje autorskih prava
  • interesantne teme iz sveta automobilizma
  • interakciju sa posetiocima kanala, i uključivanje u komentare
  • visok kvalitet videa
  • privlačne naslove video objava
  • interesantne tagove
  • kvalitetne opise ispod videa
  • povezanost sa drugim auto vlogerima

Auto vlogeri koje bi trebali pratiti

Pre nego što se pojavio You Tube i mogućnost kačenja sopstvenih video snimaka, da bi razgovarali o automobilima pred kamerama, morali ste biti predstavnik Top Gear-a. Pomoću Go Pro kamera, laptopova i programa za obradu materijala kao i You Tube-a pojavila se nova generacija predstavnika automobilizma. Nju čine ozbiljno bogati, ambiciozni, mladi ljudi, preduzimački nastrojeni, koji svakim danom imaju sve više pratilaca i fanova. Ovu slavu postižu tako što svojoj publici prikazuju zapanjujuće interesantne scene svog ''petrolhead'' života iz snova.
Ako se pitate na koji od vlogova bi se trebalo pretplatiti, RedBull je napravio listu od top 5 vlogera na You Tube-u iz Velike Britanije.

1. G. JWW

Ovaj kanal ima 32.345 pretplatnika. Automobili koji se koriste prilikom snimanja su Porsche 911 GT3, Ferrari F12 i Range Rover. Gospodin JWW je jedan od najbolje stilizovanih iz nove generacije video blogera i trudi se da jednako interesantno govori o super automobilima kao što piše na svom video blogu.
 

2. SHMEE 150

Ova stranica broji 742.399 pratilaca i objavljuje video snimke na kojima ćete videti automobile Porsche Cayenne GT4, Ferrari FF ili McLaren 675 LT. Tim Burton poseduje kolekciju automobila za kojom ćete ''izgubiti glavu''.

3. SUPERCAR OF LONDON

Urednik ovog vloga je Paul Wallace, a za snimanja koristi Mercedes AMG GTS. Vlog broji 465.062 pratilaca. Paul je vlog karijeru počeo snimajući Aston Martin-a 2006. godine. Slavu stečenu snimanjem vlogova iskoristio je da pokrene sopstveni biznis - liniju odeće SOL.

4. LORD ALEEM

Aleem Iqbal sin je vlasnika firme za iznajmljivanje luksuznih automobila. Njegov vlog broji 263.261 pratilaca. Za potrebe snimanja koristi Mercedes C63 AMG, Mercedes G klasa i Porsche 911 Turbo S.

5. SEEN THROUGH GLASS

Seen through glass je veoma zanimljiv video blog, poznat po provokativnom pristupu samom vlogingu. Ima 152.789 pretplatnika, a za snimanja koristi se Jaguar F-type.
 

Naši kupci nas vole širom Evrope