Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Mercedes Benz X Class – pick-up za zahtevne

22.06.2017

Kompanija Mercedes – Benz je ove godine prikazala svoj prvi pick-up model Mercedes – Benz X-Class na sajmu automobila u Ženevi. Novi premium pick-up predviđen je kao proizvodni model i trebao bi se naći na ključnim tržištima Evrope, Novog Zelanda, Južne Afrike, Australije, Argentine, i Brazila. Investirajući značajna sredstva kako bi proširio svoj portfolio Daimler AG proizvodeći X-Class pick-up popunio je poslednji nedostatak. Ovaj proizvođač veruje da će lansiranjem X-Class pick-up modela postaviti nove standarde na automobilskom tržištu.

Mercedes Benz X Class – pick-up za zahtevne

Pick-up za zahtevne

X-Class pick-up karakteriše veliki komfor tokom vožnje i snažan pogonski sistem. U ovom automobilu zagarantovano je uzbudljivo putovanje u bilo kakvim uslovima. Najvažnija je sigurnost i  bezbedna vožnja u njemu. Ono što će posebno obradovati ljubitelje je činjenica da će biti dostupan u dve dizajn varijante : Concept X-Class ’’moćan avanturista’’ i Concept X-Class ’’moderan istraživač’’. Oba modela impresivno ilustruju izuzente kvalitete prvog pravog premium pick-up-a na tržištu. 
 
X-Class je koncipitan kao automobil koji ne poznaje kompromise, i karakterisaće ga rešetkasti ramovi, motor sa šest cilindara i visokim obrtnim momentom, kao i stalni pogon na sva četiri točka. Pored udobnosti ovaj pick-up biće veoma okretan u krivinama što ga čini veoma kompaktnim za urbane sredine. Kao što je do sada poznato u Mercedesu kupci će moći birati između različitih obima opreme za prilagođavanje enterijera i eksterijera automobila. ’’Top of the line’’ model pokretaće motor V6 dizel u kombinaciji sa 4MATIC pogonom koji će kombinovati sistem proklizavanja, prenosa sa opremom za redukciju i dve diferencijalne brave. Pri ekstremnim usponima zadnji diferencijal se može zaključavati što omogućava lakše i bezbednije savladavanje prepreka. Mercedes - Benz polaže velike nade u ovaj automobil i ističe da on poseduje sve kako bi mogao nositi Mercedes zvezdu.

Concept X-Class ’’moderan istraživač’’

Izgled ovog modela definiše njegova dinamičnost i lepota i čine ga savršenim za urbane sredine. Vizuelni izgled poboljšava elegantna bela metalik boja. Ovaj istraživač ima ’’atletski’’ dizajn – izražajan i dinamičan izgled koji karakterišu prednji branik, točkovi 22 inča i široka ležišta točkova. 
Što se tiče enterijera njegov dizaj je zaista impresivan! Posebno je upečatljiv kontrast između hladnih i toplih tonova kao i upotreba vrhunskih materijala, bele i braon kože...
 

Concept X-Class ’’moćan avanturista’’

Ovaj pick-up je okretan i robustan i van puta. Karakteriše ga visina od 1,9 metara i ogromne gume dimenzija 35x11,5 inča koje mu omogućavaju da savlada sve izazove na terenu. Prepoznatljiv izgled daju mu : maska hladnjaka, prednji i zadnji branici, blatobrani, metalna kuka na zadnjoj strani automobila i prednje vitlo. Ovaj automobil pokazaće da poseduje sve kvalitete klasičnog pick-up-a.
Unutrašnjost vozila odiše udobnošću i drugačijim stilom kombinujući crnu kožu i karbonske elemente. Njegovom izgledu značajno doprinosi spoljašnja ’’limun’’ metalik boja.

Planovi proizvodnje X-Class-a

Nekada je pick-up važio za tovarno vozilo dok se danas svetsko tržište znatno promenilo. Korisnici ovakve automobile traže u privatne ili komercijalne svrhe. Danas su traženi uglavnom zbog potrebe za prevozom tereta, ali i udobnom vožnjom u luksuznom putničkom automobilu.
Mercedes Benz X-Class na evropskom tržištu naći će se krajem 2017. godine. U njegovoj proizvodnji učestvovaće i Renault-Nissan, što će biti korisno za obe kompanije podizanjem kvaliteta na viši nivo.
 

Naši kupci nas vole širom Evrope