Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Set alata od plastike za demontažu unutrašnjih delova u automobilu

26.08.2019

U unutrašnjosti automobila nalazi se obilje materijala koji lako upijaju mirise. Tkanine kojima su presvučena sedišta, vrata, krov, pod, prtljažnik i slično tokom godina apsorbuju neverovatnu količinu nečistoća, organskog i neorganskog porekla.

Set alata od plastike za demontažu unutrašnjih delova u automobilu
Većina vozača se tada hvata najjeftinijeg i najneučinkovitijeg rešenja – mirišljavih jelkica i drugih vrsta osveživača vazduha. Ukoliko je miris u autu dovoljno slab da mirišljava jelkica može da ga pokrije, problem verovatno nije toliko ozbiljan. Međutim, kod težih slučajeva će mešavina neprijatnih mirisa i osveživača samo da pogorša situaciju.
Dakle, jedino rešenje je demontirati, odnosno skinuti tapacire automobila.
 
Pranje enterijera možete da obavite i sami. Idealno je ako imate sopstveno dvorište. Da bi uopšte krenuli sa pranjem potreban vam je specijalni alat od plastike za demontažu tapacirunga i lajsni za automobile. To je univerzalni alat za skidanje delova enterijera u automobilu  za skidanje CD plejera, kasetofona, radia, tapacirunga, žabica, lajsni, rukohvata, obloga... Set alata se sastoji od 12 delova, klješta sa polugom sa obe strane, klješta sa polugom sa jedne strane, razne vrste polugica sa različitim uglovima, kukica za skidanje sigurnosnog prstena ručice podizača prozora...  Komplet alata je dizajniran da spreči oštećenje rasklapanja različitih delova unutrašnjosti  automobila. Postoje mišljenja da taj alat nije neophodan ali u svakom slučaju pokazao se delotvornim, vrlo dobro radi pri uklanjanju unutrašnjih i spoljašnjih obloga, širokih / uskih ivica, traka i ručica. Može se koristiti i na drvenim delovima (meko ili tvrdo drvo), tapacirungu i kožnim delovima. Njegov ergonomski dizajn omogućava lak i siguran rad u različitim pozicijama i teško dostupnim mestima bez oštećenja čepova ili obloga koje se izvlače . Elementi seta su od kaljene plastike. Oni imaju specijalne profile koji vam omogućavaju da koristite polugu kada uklanjate klipove za tapaciranje.
 
Jedan od najbitnijih alata su klešta za skidanje PVC žabica tapacirunga bez oštećenja.  Ona se koriste za brzo uklanjanje spajalica, klipova, panela vrata,  bez oštećenja. Kljesta imaju  široki dizajn nosa kako bi se sprečilo lomljenje ili rušenje panela prilikom skidanja obloga.
Velika prednost ovog seta je da oni ne izazivaju ogrebotine na tapetariji - i na bojama. Ovo ima veliki uticaj na očuvanje odgovarajuće estetike automobila. 

Karakteristike proizvoda:

To su specijalni vučni uređaji za demontažu letvica, klipova i tapacirunga u automobilima i tehničkim uređajima. Specijalne kuke i poluge su izrađeni od specijalnog kaljenog najlona. Alat je veoma izdržljiv i otporan. Jako bitna stvar je da ne mogu uzrokovati oštećenja i ogrebotine na mekim delovima tapacirunga. Takodje zaštićuju žabice i elemente tapacirunga od oštećenja. Veoma bitna prednost u današnje vreme je da vidno skraćuje vreme rada a i uklanja nepotrebnu nervozu. Primena mu je jako široka. Preporučuje se za karoserije, mehaničke i električne instalacije u automobilskoj industriji. 
 
 
 

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope