Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Načini plaćanja

Načini plaćanja

Internet prodavnica SILUX omogućava sledeće načine plaćanja:

  • Gotovinski pri primopredaji robe (plaćanje pouzećem-prilikom isporuke) - Plaćanje pouzećem je preporučljivo ako želite da platite robu u trenutku preuzimanja. Robu koju plaćate kod preuzimanja moguće je platiti gotovinom (robu čija vrednost prelazi 10000 dinara nije moguće platiti gotovinom, već isključivo uplatom na račun)
  • Plaćanje uplatom na tekući račun (virmansko plaćanje) - Ako ste se odlučili za plaćanje po predračunu, na vašu elektronsku adresu ćemo poslati predračun sa svim podacima. Po prijemu sredstava na naš tekući račun, roba će biti poslata na vašu adresu za dostavu
Silux d.o.o. izdaje račun na trajnom mediju (papiru), što je validan dokaz o kupovini.

Cene

Cene vrede u trenutku predaje porudžbine i nemaju unapred određeni rok.
 
Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Zadržavamo pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Cene su važeće u slučaju plaćanja predviđenim načinima plaćanja i prema uslovima navedenim iznad. 

Uprkos značajnim naporima da se obezbede ažurni i tačni podaci, moguće je da se potkrade neispravna cena. U tom slučaju, kao i u slučaju da se cena promeni tokom izdavanja porudžbine, prodavac će kupcu omogućiti da odustane od kupovine i ponuditi mu drugo rešenje na obostrano zadovoljstvo.

Naši kupci nas vole širom Evrope