Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Naš tim

Počeci kompanije datiraju još iz 2009. godine, sa idejom da se nude i prodaju auto delovi tačnije farovi automobila. Ideja je zvanično formulisana i osnovana kao kompanija 2009. godine u obliku s.v. – samostalnog vlasništva. U stvari možemo reći  da je to bila »kućna, garažna« kompanija sa jednom samozaposlenom osobom. Ponuda se vremenom proširila na gotovo sve delove automobila.


Godine 2010. nakon napornog rada, neprospavanih noći, odricanja slobodnog vremena, dogodio se važan korak: premeštanje kompanije iz kuće u poslovne prostore u Vipavi, gde kao manji  tim uspešno prevazilazimo sve prepreke, učimo i težimo ka boljem i što većem broju zadovoljnih kupaca. Krajem 2013. godine preselili smo se u poslovne prostore u Ajdovščini, a 2014. godine naš tim se povećao i svakodnevno teži da celokupan proces  -od internet stranice, naručivanja, administracije i konačne otpreme robe do kupca - ide kako treba. U početku 2019 godine preselili smo se u poslovne prostore u Postojni.


Silux grupa u brojevima:

 • Više od 18.500 obavljenih kupovina mesečno
 • Svakog radnog dana šaljemo u proseku 700 paketa
 • 900+ obavljenih poziva dnevno
 • Preko 132.000+ delova automobila

Godine 2014 ušli smo na hrvatsko tržište (www.silux.hr)  u januaru  i na italijansko tržište (www.silux-auto.it) u travnju mjesecu. U istom mesecu iste godine pretvoreni smo u društvo sa ograničenom odgovornošću SUBAN d.o.o., jer je to  porodična kompanija. 2015. godine ušli smo i na srpsko tržište (www.silux.rs). U 2016.-oj godini naše poslovanje smo proširili na nemačko (www.silux.de) i austrijsko tržište (www.silux.at). U godini 2019 poslovanje proširili na BIH (www.silux.ba).


Posebno smo ponosni na nagrade koje dobijamo:  u 2012. godini dobili smo nagradu online prodavac godine (pozdan prodavac),  2013.godine smo osvojili kategoriju auto-moto/sport (spletnitrgovecleta.si).  U septembru 2014.godine smo osvojili 3. mesto na WEBSI takmičenju, a iste godine u novembru, drugu godinu smo  za redom osvojili kategoriju auto-moto (spletnitrgovecleta.si).  U 2017. godini smo se odlučili da sponzorišemo razne vrste sportova. Možete na našoj internet stranici www.siluxsport.si videti koje sportove podržavamo. Ako poznajete nekoga kome bi to dobro došlo, ili se nađete u određenom sportu, ostavite nam poruku!

 • SILUX poslovni prostori.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux paketi pripremljeni za otpremu.

Naši kupci nas vole širom Evrope