Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Magneti Marelli

Radne rukavice Magenti Marelli

Radne rukavice

Radne rukavice Magenti Marelli

Karakteristike: Nominalna napetost:14,4 V DC, Kapacitet baterije: 2,8 Ah Ocenjeno udaraca 3.200/min Najviši obrtna sila: 135 Nm Max premer vijka: M12 Teža: 1,9 kg Napravljeno u Poljskoj (EU). Opis:  • zaštita elektronske celice (štiti bateriju pred... Pročitaj više

 • Akcija
  Uštedite 20.00%
  RSD 1.267,20
 • Akcija
  RSD 1.267,20
 • Akcija
  RSD 1.267,20
sat min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, RSD249,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD1.584,00 , Vaša ušteda:
  20.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Karakteristike:

Nominalna napetost:14,4 V DC, Kapacitet baterije: 2,8 Ah Ocenjeno udaraca 3.200/min Najviši obrtna sila: 135 Nm Max premer vijka: M12 Teža: 1,9 kg

Napravljeno u Poljskoj (EU).

Opis: 

• zaštita elektronske celice (štiti bateriju pred opterećenjem ), • Elektronski nadzor brzine, • LED lampica za rasveta radnog područja.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Magneti Marelli

Magneti Marelli internacionalna je grupa kompanija sa sedištem u Italiji koja se bavi proizvodnjom i distribucijom najrazličitijih delova za sve tipove vozila, a najviše su fokusirani na delove za rasvetu, elektroniku, sustave za pokretanje, sitne plastične delove te izduvne sisteme. Takođe, veoma su prisutni kada govorimo o delovima za trkaće automobile. Magneti Marelli ima oko 85,000 zaposlenih, 85 proizvodnih jedinica, 26 istraživačkih centara te je prisutan u 19 država kada govorimo o proizvodnji. Misija ove tvrtke je, kako kažu, svim kupcima osigurati kvalitetan proizvodan za vozilo koji je u isto vreme i kompetetivan obzirom na cenu.
 
Za svoje delove koriste inovativnu tehnologiju i takođe brinu o tome da kompanija bude ekološki osvešćena jer bez toga nema budućnosti za nikoga. Takođe, radi se o kompaniji koja mnogo ulaže i u društvo, pre svega različitim donacijama društvima, lokalnim zajednicama i slično. Preduzeće beleži istoriju dugu preko 90 godina na koju je posebno ponosna i koja je garant da se radi o kvaliteti čija vrednost sa godinama postaje još bolja. Preduzeće ima i ličnu arhivu u kojoj je dokumentirana duga istorija, u kojoj ima oko 20,000 fotografija, 500 video snimaka i preko 2,000 dokumenata u obliku brošura, časopisa i slično.
 

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Naši kupci nas vole širom Evrope