Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Carparts

Led lampa za radionicu

Svetiljke

Led lampa za radionicu

Led lampa prikladna za radionice... Karakteristike: 28 LED žarulje (12000 MCD) Svetlo upozorenja za rad 4 LED crvene žarulje (12000 MCD) Punjač Magnet za držanje lampe

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 149861 (203436)
 • Akcija
  Uštedite 21.00%
  RSD 1.933,92
 • Poštarina: Lakši paket, RSD259,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD2.448,00 , Vaša ušteda:
  21.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Led lampa prikladna za radionice... Karakteristike: 28 LED žarulje (12000 MCD) Svetlo upozorenja za rad 4 LED crvene žarulje (12000 MCD) Punjač Magnet za držanje lampe

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Carparts

Carparts je američko preduzeće koja se bavi prodajom i plasiranjem raznih, sitnijih delova za vozila, pre svega raznih retrovizora, sijalica, spojlera i slično. Najviše su bazirani na internet prodaju ovih delova te kažu kako je kod njih moguće naručiti željeni deo 24 časa dnevno, svih sedam dana, dakle non stop. Pregled delova je znatno olakšan pomoću pretraživača sa obzirom na model i marku vozila te naravno godinu proizvodnje. U svojoj ponudi imaju oko milijuna delova za vozila svih vrsta, a ne samo za klasične automobile već i za različite kamione. Ponosni su jer su se pokazali kao jedni od najjeftinijih dobavljača delova za vozila, a ako se slučajno i nađe isti proizvod kod drugog distributera za manju cenu, spremni su ponuditi istu, nižu cenu ili je čak i dodatno smanjiti. Uz svoju internet trgovinu također nude proizvode i putem jedne od najpoznatijih berzi na svetu, a to je eBay.

 

Dakle, ako ste nezadovoljni delom kojeg ste naručili, imate mogućnost povrataka robe i novca. Carparts nude pregled delova obzirom na automobil kojem je potreban, a takođe i sa obzirom na brend ako želite deo tačno određenog proizvođača. Ako postoji deo kojeg ste oduvek tražili, a nigde ga niste mogli pronaći, možda ga imaju baš u Carparts-u.

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope