Besplatna dostava za sve proizvode! Besplatna dostava za sve proizvode!
Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Auto kozmetika

Broj proizvoda u kategoriji: 1650
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i biće prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
1612
proizvoda

Auto kozmetika

Sigurno su vas ikada mučile mrlje od osušene prljavštine, kiše ili čestica prašine koje su se nakupile tokom vožnje na vetrobranskom staklu. Možda ste želeli da očistite svetla ili polirate malo ogrebotine koja se stvorila na vašem automobilu. Uz sve to i još više, neophodna je kvalitetna auto kozmetika koja vam omogućava da sve to radite sami kod kuće, bez da svaki slučaj da odnesete automobil na čišćenje do veša. Ručno čišćenje je najbolja nega vašeg automobila jer omogućava precizno i detaljno čišćenje spolja i unutrašnjosti vozila. Auto kozmetika uključuje razna sredstva za čišćenje, dodatke i ostale dodatke koji će čišćenje i održavanje automobila učiniti lako, ali istovremeno efikasno.

Auto kozmetika

Za odgovaraću urednost i održavanje vozila brine se auto kozmetika, koju možete pogledati u našoj ponudi. Različita auto kozmetika omogućava nam da auto dobro očistimo, namirišemo i održavamo. Auto kozmetika je bliska i vozačima i vozačima. Mnogi muškarci su podjednako posvećeni “šminkanju” svog čeličnog konjića, kao što je pred ogledalom njihova devojka. Artikli u kategoriji auto kozmetika obuhvataju osnovne stvari koje su vam potrebne za čišćenje i održavanje izgleda vašeg automobila. Auto kozmetika tako obuhvata različita profesionalna sredstva za čišćenje, sredstva za poliranje, krpe za čišćenje i slične proizvode, a prilikom čišćenja automobila na raspolaganju će vam biti sredstva za čišćenje koja se brinu za prljavštinu na vašim rukama. Za higijenu se brinu sredstva za čišćenje ruku i zaštitne rukavice, koje su skoro obavezna oprema prilikom čišćenja i održavanja automobila. Ovo ćete takođe pronaći u kategoriji auto kozmetike.

Održavanje automobila i briga o njegovom izgledu

Auto kozmetika nam pomaže da se brinemo za dobar osećaj tokom vožnje. Ako se u automobilu osećamo dobro, vožnja će biti ugodnija i za vozača i za njegove putnike. Prema nekim studijama, uredna unutrašnjost vozila mogla bi čak pomoći da se smanji broj nesreća. Pri tome možemo imati koristi od kvalitetna auto kozmetika koja se može koristiti za čišćenje automobila spolja i iznutra i za postizanje boljeg izgleda. Bez obzira koliko vam je vozilo važno, bar je kozmetika za negu automobila neophodna za čišćenje stakala vozila. Svaki vozač mora osigurati da su prozori čisti, jer je to neophodno za sigurnu vožnju. Stakla moraju biti potpuno čista, jer različite mrlje mogu ometati vožnju ili narušiti prozirnost. Odgovarajuća auto kozmetika koja je namenjena za čišćenje stakla automobila stoga je nešto što ne bi trebalo da nedostaje nijednom vozilu. Takođe je pametno da u automobilu imati namensku krpu za čišćenje stakla i razne druge dodatke koje možete videti u kategoriji auto kozmetika. U ovom slučaju ne smemo zaboraviti da dobro očistimo svetla, jer samo dobro očišćena svetla mogu pružiti dobro osvetljenje. Ne samo da auto kozmetika brine za lepši izgled našeg automobila, već i za sigurniju vožnju.

Efikasna auto kozmetika za svaku svrhu

Savremena auto kozmetika je veoma efikasna i njihov asortiman je veoma širok. Na raspolaganju vam je veliki broj različitih sredstava za čišćenje, poliranje, poliranje ili drugih proizvoda za održavanje vašeg čeličnog konjić. Pri tom dobro će vam doći sredstva za čišćenje stakla, plastike, sredstvo za uklanjanje insekata i još mnogo toga, šamponi za automobile, maziva i proizvodi za negu, kao i bilo koja druga auto kozmetika koju imate u ponudi,. Sva ova auto kozmetika ne samo da čini vaš automobil lepšim, već i omogućava njegov efikasan rad. Dobro i pažljivo održavan auto radi optimalnije. Kvalitetna auto kozmetika predstavlja tako različite proizvode za negu i održavanje, kao što su sprejevi i maziva za podmazivanje lanca i drugih delova automobila, i još mnogo toga. U ponudi je dostupna vrlo raznolika auto kozmetika, tako da vam neće biti teško da pronađete ono što vam treba!

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope