Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Sredstva za poliranje

Broj proizvoda u kategoriji: 152
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i biće prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
114
proizvoda

Sredstva za poliranje

Pasta za poliranje

Sredstva za poliranje, poput paste za poliranje, namenjena su poliranju vozila i uklanjanju manjih oštećenja ili nedostataka u vozilu. Razne ogrebotine i rupe uzrokovane grančicama drveća i pijeskom sa ceste mogu se ukloniti bez bojenja, pod uvjetom da se vozilo ne ošteti previše duboko. Takva manja oštećenja možete otkloniti kod kuće ručnim ili strojnim poliranjem, upotrebom paste za poliranje ili voska, uz razne krpe i pene te raznim drugim sredstvima za uklanjanje ili prekrivanje ogrebotina, koje možete pronaći u našoj ponudi.

Pobrinite se za ljepši auto!

Danas je na raspolaganju brojna auto kozmetika s kojom možete dobro očistiti svoje vozilo i dobro se pobrinuti za njega. Zbog toga će vozilo izgledati novo čak i nakon višegodišnje upotrebe. Ako je automobil samo prljav, obično ga je lako oprati i ukloniti mrlje, ali teže je da osigurate da ostane bez ogrebotina i drugih sličnih vidljivih oštećenja. Tome je namenjena pasta za poliranje, kojom možete sprečiti stvaranje većih ogrebotina ili uspešno prekriti manja oštećenja boje vašeg čeličnog konjića. Na raspolaganju je nekoliko vrsta takvih zamki, kao i druga sredstva za poliranje i ogrebotine. Izbor je tako velik i postoji nekoliko mogućnosti među kojima možete pronaći onu koja vam najbolje odgovara. Važno je samo da se pridržavate uputstva proizvođača i sledite ih prilikom upotrebe sredstva za poliranje, a u slučaju većih oštećenja boje, što pre odlazite kod auto limara.

Koja je pasta za poliranje najbolja?

Neki se zaklinju na auto vosak, drugi raznim sredstvima za uklanjanje ogrebotina, dok svi drugi smatraju da je poliranje paste najbolji način da vozilo izgleda bolje. Koju ćete koristiti zavisi od boje vašeg automobila i što biste želeli da postignete. Naime, pasta za poliranje može biti namenjena običnom laku, ali može da se koristiti i za obradu metalnog laka, u zavisnosti od njegove granulacije. Pre nego što odaberete i kupite, potrebno je da pazite kakva je vrsta paste i čemu je namenjena te je koristiti na ispravan način, prema uputstvima proizvođača. U našoj internetskoj trgovini naći ćete brojna sredstva za poliranje, koja su dokazano delotvorna i vrlo kvalitetna. To jamče i renomirani proizvođači koji se pobrinuju da vaša pasta za poliranje dobro obavi svoj posao ako je koristite u skladu s uputama. Također je vrlo važno kakvu krpu koristite i kako se pasta za poliranje ponaša na vozilo. Međutim, za manje ogrebotine ili manja oštećenja boje vozila pogodnija su različita sredstva za ogrebotine od paste za poliranje, koja mogu biti dostupna i u obliku olovke. Na raspolaganju su i razni voskovi i drugi različita sredstva za poliranje za automobile. Stoga pogledajte našu ponudu i odaberite što vam treba!

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope