Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Auto sijalice

Broj proizvoda u kategoriji: 1368
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i biće prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
1330
proizvoda

Auto sijalice

Sijalice za vaš auto

Sijalice H7, H4 i H1 su definitivno najpopularnije među vozačima, jer važe za pouzdani izbor. Ovo su klasične halogene sijalice koje se najčešće koriste za farove automobila. Takve auto sijalice takođe preporučuju proizvođači vozila. Halogene sijalice nude visoku svetlost bez odsjaja, pa se odlično snalaze na putu. Mogu se koristiti bez straha da ćemo zaslepiti vozila koja idu nasuprot nas, a istovremeno nam dati dobar pregled onoga što se događa na putu. Treba imati na umu da poslednje ne zavisi samo od sijalice, već i od samog fara automobila, njegove očuvaosti, debljine i materijala od koga je izrađen. Sa godinama, na njemu su se stvorile ogrebotine, koje uzrokuju pogoršanje vidljivosti i svetlosti, a takođe nečistoća može biti uzrok slabe snage farova automobila. Zbog toga je veoma važno da farovi vozila budu uvek čisti.

Prednosti auto sijalica H7, H4

Automobilske H7, H4 sijalice, pored dobre svetlosti, imaju i prilično dug životni vek, koji varira od modela do modela. Neki od njih izdrže više godina bez promene, što je svakako vrlo praktično. S druge strane, postoje modeli sa nešto kraćim životnim vekom, koji nude mnogo bolje osvetljenje. Mnogi vozači kažu da se gotovo oseća kao da se voze danju, jer tako jake sijalice H7 i H4 zaista osvetljavaju put. Na tržištu, dakle, postoje i veoma snažne sijalice H7, H4 koje je potrebno češće zamenjivati, i nešto manje jake H7 sijalice koje ćete retko menjati. Za koga se odlučite zavisi od vas i vašeg stila vožnje. Ako noću vozite puno, onda ima smisla odabrati što je moguće jače modele, ali naravno, u automobilu bi uvek trebali imati rezervnu. Najbolje je da u rezervi bude što više parova identičnih sijalica i da se obe zamene odjednom. Kada jedan od njih prestane da radi, postoji velika šansa da drugi uskoro prestane da radi. Pored toga, važno je i da su obe sijalice u farovima automobile jednake, kako bismo našem vozilu omogućili najbolje osvetljenje.

Razni odabiri i mogućnosti

Na raspolaganju su sijalice mnogih priznatih proizvođača. Svaki model može imati različite karakteristike, pa je pre kupovine pametno proveriti o kom faru se radi. Pri tome treba voditi računa da ono bude odgovarajuće za naše vozilo, kao i svetlost koju emituje ili boja te svetlosti. Takođe možete uporediti karakteristike svakog modela i njihov kvalitet kroz različite testove koji će vam pomoći da odaberete prave sijalice za svoj automobil. Na testovima testiraju i njenu snagu i život i druge karakteristike. Tako ćete lakše odlučiti kog proizvođača i koji model da odaberete. U ponudi su takođe i povoljniji modele koji omogućavaju dobar odnos cene i kvaliteta.

Šta je sa LED sijalicama?

Sa LED lampicama odnosno sijalicama možete uštedeti energiju i gorivo i pružiti veću sigurnost. Oni emituju veoma jaku svetlost, pružajući dobro osvetljenje. Najpopularnije su LED sijalice H7. Pomenjeno podnožje LED sijalice H7 koristi se u gotovo svakom drugom vozilu. Mnogima je takva svetlost takođe estetski bliža od žućkaste svetlosti halogenih sijalica. Pored toga, veoma su izdržljivi i moćni i skoro zauvek, jer ih menjate samo svakih nekoliko godina. Zato se isplati pogledati ponudu i izabrati prave LED auto sijalice što je pre moguće kako biste dobili bolju vidljivost!

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope