Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Halogene sijalice

Broj proizvoda u kategoriji: 675
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i biće prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
637
proizvoda

Halogene sijalice

HALOGENE SIJALICE

U automobilskom svetu halogene sijalice su i dalje najpopularnije, iako su druge vrste sijalica trenutno u modi. Ovo se posebno odnosi na LED auto sijalice koje troše manje energije, ali imaju i neke nedostatke. U budućnosti će LED tehnologija verovatno još napredovati i takođe preovladati, a do tada su još uvek dovoljne klasične halogenke za sve potrebe vozača. Odlično rade i danju i noću, pružajući odlično osvetljenje na putu i vdljivost vozila u svim vremenskim uslovima. Takođe s njima teže zaslepimo vozače nasuprot nas jer dozvoljavaju upotrebu bez dosadnog blještanja. Najčešće se koriste sijalice sa podnožjem tipa H7, dostupne sa drugim vrstama podnožja različitih boja.

Savremene halogene sijalice

Halogene sijalice obično daju svetlo žutu boju, iako boja svetlosti varira od modela do modela. Neki takođe daju nešto manje žute svetlosti, što ih približava boji belih LED sijalica. Trenutno je takva svetlost veoma popularna, ali upotreba LED sijalica nije uvek u skladu sa zakonom ili homologacijom automobila, pa takve halogene sijalice nude dobru alternativu. Ekološke halogene sijalice se takođe koriste za uštedu energije i samim tim goriva. U jednoj godini upotrebe možete uštedeti prilično nekoliko litara. Štaviše, takve halogene sijalice za automobil imaju takođe nekoliko procenata bolju osvetljenost i duži vek, pa je vredno uložiti u njih. Njihov kvalitet garantuju priznati proizvođači koji se smatraju svetskim liderima na ovom polju. Pokušavaju da vozačima pruže modele koji dobro rade i ne treba ih često menjati, a na tržištu je sve više takvih. Ako odaberete halogene sijalice priznatih proizvođača, sigurno ćete biti zadovoljni kupovinom.

Pobrinite se za veću sigurnost

Kupovinom putem interneta uštedećete prilično novca. Određeni modeli se prodaju pojedinačno, a neki su dostupni i u većim pakovanjima koja sadrže više komada. Ovi paketi su posebno pristupačni i takođe vam omogućavaju da imate na raspolaganju prave sijalice automobila. Uvek će vam biti na raspolaganju kad vam zatrebaju. Sa gledišta bezbednosti, definitivno je veoma važna blagovremena zamena sijalice, kada stara prestane da radi. Ne biste trebali da dođete u iskušenje da vozite svoj automobil bez upaljenih svetala, jer to može biti vrlo opasno. Zbog toga treba kupiti odgovarajuće halogene sijalice pre nego što postojeće prestanu da rade i tako napraviti zalihe. Pogledajte ponudu i odaberite one koje su vam potrebne!

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope