Besplatna dostava za sve proizvode! Besplatna dostava za sve proizvode!
Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Brisači

Broj proizvoda u kategoriji: 6425
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i biće prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
6387
proizvoda

Brisači

Efikasni auto brisači za bolju vidljivost

Brisači su nezaobilazna dodatna oprema za automobile, koje gotovo svakodnevno koristimo u vožnji. Brisači za auto obrišu prednje i zadnje vetrobransko staklo od padavina i daju nam bolji pregled kolovoza, što je njihova glavna funkcija. Ovo poboljšava vidljivost i vožnju čini sigurnijom. Takođe nam pomažu kada je staklo prljavo i želimo da ga očistimo uz pomoć tečnosti za vetrobranska stakla. Njihov životni vek može se produžiti ručnim uklanjanjem lišća, buba, insekata i svega ostalog sa vetrobranskog stakla, jer se brisači najbrže istroše. Zato je važno čistiti prednje i zadnje vetrobransko staklo toliko često da biste bili sigurni da je ono što čistije. Što se vise brinemo za čistoću, manje će posla morati da obave auto brisači i mogu se koristiti duže vreme.

Zamena i rezervni delovi

Metlice za auto su sastavljene od posebnog mehanizma i pokretačkog motora kao I nosače na koje su pričvršćene metlice brisača. Upravo poslednje treba najviše menjati najčešće, jer je to deo koji je najviše izložen habanju. Zbog habanja, brisači automobila počinju slabo da funkcionišu, a vetrobransko staklo nije očišćeno kako bi trebalo. To takođe umanjuje vidljivost. Ako su brisači već istrošeni tako da više ne pomažu brisanju ili poboljšanju vidljivosti, vreme je da ih zamenite novim. Pri tome se mora voditi računa o tome da li treba zameniti levu ili desnu metlu jer se razlikuju jedna od druge. Pored toga, brisači nisu isti za različite marke i modele automobila, tako da nije svejedno koje metlice kupujete. Neke se mogu podesiti samo na određene vrste brisača. Iako se metlice brisača mogu vrlo lako zameniti, samo trebate znati kako da započnete. Možete uraditi zamenu sami ili zatražiti od mehaničara koji će najbolje osigurati da vaši auto brisači budu pravilno i odgovarajuće postavljeni.

Proverena prikladnost i kvalitet

Obratite pažnju takođe, da se brisači podudaraju sa markom i modelom vašeg automobila i da kupujete proverenu marku. Na primer, Bosch brisači, koji se smatraju veoma popularnim, koji važe za pojam kvaliteta iako u poslednje vreme se i drugi proizvođači fokusiraju na stvaranje najboljih proizvoda. Znak kvaliteat je znak dugog veka i samim tim manje trošenja, a pre svega dobrog i efikasnog čišćenja vetrobranskog stakla. Ako auto staklo nije pravilno očišćeno uprkos zameni metlice, možda je došlo vreme da zamenite nosače. One se mogu saviti zbog težine snega, mehaničkih oštećenja ili drugih razloga. Međutim, zbog zakrivljenosti ručice, brisači ne mogu očistiti vetrobransko staklo kako treba.

Vozite sigurno i ne odlažite zamenu!

Isto tako metlice mogu prestati da rade zbog kvara mehanizma ili motora brisača, kao i zbog drugih razloga. Bez obzira koji je uzrok njihovog kvara ili lošeg rada, od ključne je važnosti da zamenu ne odlažete, već ih zamenite čim primetite da više ne rade ispravno. Besprekorni brisači osiguravaju sigurnu i udobnu vožnju.

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope