Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Ukrasni poklopci točkova

Broj proizvoda u kategoriji: 302
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i biće prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
264
proizvoda

Ukrasni poklopci točkova

Za lep izgled vašeg automobila pobrinuće se ukrasni poklopci legura, koje se obično nazivaju ratkapne ili radkapne. Dostupne su u više varijanti koje se razlikuju u zavisnosti od proizvođača, materijala od koga su napravljene i naravno boje i oblika. Pri tome svoje želje možete ostaviti slobodnima, jer su ukrasni poklopci od estetskog značaja, iako služe i kao dodatna zaštita za legure automobila. Ovo je posebno vidljivo zimi kada se felne mogu oštetiti uglavnom sa solis puta. Ukrasni poklopci legura odgovarajuće veličine efektivno sprečavaju ovo i čine da automobil izgleda mnogo privlačnije i atraktivnije. Uz pravilan izbor, za njim će se okretati svi pogledi, i što je još važnije, dopašće vam se!

Srebrni poklopci su uvek u modi

Ukrasni poklopci auto legura mogu biti srebrne, crne ili bilo koje druge boje, a danas gotovo da i ne postoje ograničenja. Dostupni su i dvobojni ukrasni poklopci legura, koji izgledaju posebno zanimljivo, jer ih je jako malo, tako da ćete s njima privući pažnju. Veoma je popularna na primer, kombinacija srebra i crne boje u nekom zanimljivom uzorku, koji formiraju otvori na poklopcu. Iako su ukrasni poklopci felne sada dostupni u svim mogućim bojama, postojanost između njih je konstantno srebrna ili metalik. Oni su izuzetno elegantni, i nikad ne izlazi iz mode i savršeno se uklapa u bilo koju boju automobila, tako da s njim sigurno nećete pogrešiti bez obzira koji automobil vozite.

Bezbroj atraktivnih mogućnosti

U našoj internet prodavnici sa autodelovima Silux.si dostupne su ukrasne poklopce legure proizvođača TK, Bottari i Javoplast, koje su prepoznate u ovoj oblasti. Smatra se da su njihovi proizvodi visokog kvaliteta i dugo održavaju sjajan izgled, osim što nude mnogo različitih modela koji su takođe veoma pristupačni. Iz tog razloga, u našoj ponudi su dostupne povoljni ukrasni poklopci za legure azličitih oblika i veličina. Prava veličina je ključna za to da se ukrasni poklopci za automobilske felne dobro prilagode, tako da prilikom kupovine moramo obratiti pažnju na to koliko centimetara imaju vaše felne. Naravno, nema ograničenja prilikom odabira boje ili oblika ukrasnih poklopaca, tako da slobodno možete izabrati te koji će vam odgovarati. Pronaći ćete zaista širok spektar raznobojnih poklopaca koje će vam zaštititi felne i učiniti da vaš automobil izgleda fantastično!

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope