Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Nisotec

Ulje za motorna kolesa Nisotec 2T 0,5L

Motorna ulja

Ulje za motorna kolesa Nisotec 2T 0,5L

Ulje za motorna kolesa Nisotec 2T 0,5L Pakovanje: 0,5 L Standardi: Univerzalno mineralno ulje za podmazivanje benzinskih dvotaktnih motora moto kultivatora,,motocikala, agregata, motornih pila... odnos mešanja je 2 do 5%, ovisno o preporukama proizvođača motora. Nije Namenjeno za podmazivanje dvota ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 171108 (17247)
 • Tip
  • Ulje za motocikle
 • Količina
  • 0,5 L
 • Akcija
  Uštedite 2.00%
  RSD 282,24
sat min sek
Očekivani dan isporuke je
 • Poštarina: Lakši paket, RSD259,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD288,00 , Vaša ušteda:
  2.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Ulje za motorna kolesa Nisotec 2T 0,5L

Pakovanje: 0,5 L

Standardi:

Univerzalno mineralno ulje za podmazivanje benzinskih dvotaktnih motora moto kultivatora,,motocikala, agregata, motornih pila... odnos mešanja je 2 do 5%, ovisno o preporukama proizvođača motora. Nije Namenjeno za podmazivanje dvotaktnih vanbrodskih motora motornih čamaca.

JASO FB/FC, ISO-L-EGB, ISO 13738-2000, SRPS ISO 6743-15

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Nisotec

Nisotec je domaće preduzeće koja se bavi proizvodnjom svih vrsta ulja, tekućina i masti za većinu prevoznih sredstava koja danas poznajemo. Na primer proizvode motorna ulja za vozila, za brodove, lokomotive i motor kotače, potom ulja za transmisiju, za manuelne i automatske menjaće, ulja za poljoprivredne mašine i građevinsku mehanizaciju, industrijska ulja, tekućine za vozila kao što su antifriz, kočione tekućine i tekućine za pranje stakala. Nisotec je prisutan na tržištu Srbije od 2008. godine, zapravo se radilo o tome da je brand NIVOLIN promenio ime u Nisotec.

 

NIVOLIN je proizvodila Rafinerija Novi Sad, ali pod sankcijama izgubila pravo na taj brend. Od 2011. godine tvrtka je napravila velike pomake i trud u prepoznavanju novog brenda, a glavni im je moto: jednostavno bolje. Napominju, kako se radi o znatno boljem proizvodu od većine koji su prisutni na tržištu jer dokazano imaju visok kvalitet, veoma širok asortiman te tehničku podršku. U svojoj kolekciji imaju već oko tridesetak medalja za kvalitet svojih proizvoda. Posebno su ponosni na Nisotec Racing Team jer je preduzeće glavni sponzor Dušana Borkovića koji je vice prvak u evropskom brdskom reliju u generalnom plasmanu. Preduzeće ne samo da plasira svoje proizvode u matičnoj državi već u sve susedne države u regiji, ali i šire. 

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope