Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Bottari

Motorno ulje Bottari - 4T - SYNT TOP 50 4-STruke OIL, 1L

Motorna ulja

Motorno ulje Bottari - 4T - SYNT TOP 50 4-STruke OIL, 1L

Motorno ulje Bottari - 4T - SYNT TOP 50 4-STruke OIL, 1L. Specifikacije: Za motore ili skutere 4T, minimalno dimljene i maksimalna efikasnost. API SL; JASO MA2. Karakteristike: ulje za mazanje visokih performansi za motore, skutere, čamce, baštenske opreme, manjih generatora itd. . Za... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4207664 (55552)
 • Viskoznost
  • 10W40
 • Tip
  • Ulje za motocikle
 • Količina
  • 1 L
 • Akcija
  Uštedite 2.00%
  RSD 620,93
sat min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, RSD249,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD633,60 , Vaša ušteda:
  2.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Motorno ulje Bottari - 4T - SYNT TOP 50 4-STruke OIL, 1L. Specifikacije: Za motore ili skutere 4T, minimalno dimljene i maksimalna efikasnost. API SL; JASO MA2. Karakteristike: ulje za mazanje visokih performansi za motore, skutere, čamce, baštenske opreme, manjih generatora itd. . Za dvotaktne vazdušno hlađene i vodeno hlađene motore sa automatskim ili kombinovanim mešanjem. Može se koristiti sa konvencionalnim i bezolovnim benzinom. idealno za odvojene sisteme za podmazivanje, olakšava pripremu kada se koristi mešavina ulja. Njegova formulacija pruža maksimalnu zaštitu čak u najstrožim uslovima vožnje. Njegova specijalna formulacija obezbeđuje visoke standarde čišćenja i zaštite od habanja zahvaljujući tipičnom deterdžentu. Molekule BOTTARI SINT TOP 10W-40 garantuju smanjuje ispusnoga dima i sprečavaju nastanak nanosov, koji grarantuju odlične karakteristike za svaku vrstu vožnje.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Bottari

Carlo Bottari je osnovao kompaniju sa suprugom Demicheli Cesiro. U početku su izrađivali auto delove i prodavali prirodne sunđere, presvlake za sedišta i navlake za volane.

Kompanija se u narednim godinama proširila i postala međunarodno priznata 1980-ih. Od 2010. godine ponosno su sponzorisali i tim Rugby Viadana 1970. godine.

Danas je Bottari velika i priznata međunarodna kompanija koja nudi veoma širok spektar proizvoda. Kada dizajnira i pakuje proizvode, ona uzima u obzir globalne trendove dizajna i brige o okolini, kao i cene. Zato su njihovi proizvodi uvek u trendu i nude odličan odnos kvaliteta i cene.

Bottari osigurava i zadovoljstvo krajnjih kupaca isporučujući naručene delove sigurno i na vreme. Takođe brinu se za sigurno i živopisno pakovanje.

Kompanija vodi računa i o ekološkom aspektu poslovanja, i u tom smislu vode računa o odgovornim poslovnim praksama, osiguravajući dobre radne uslove i brinući o životnoj sredini. Prilikom dizajniranja proizvoda vode računa o organskom aspektu i poboljšavaju ambalažu kako bi bila što je više moguće ekološka.

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: 1. Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope