Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Cerade za auto

Broj proizvoda u kategoriji: 116
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i biće prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
78
proizvoda

Cerade za auto

Cerade za vaše vozilo sada po povoljnoj ceni. Kupite kvalitetan automobilski prekrivač sa jednogodišnjom garancijom. Ponuda je ograničena na vreme, zato požurite i nabavite novi poklopac automobila odmah!

Cerade za automobil nezaobilazan je dodatak vašem vozilu, jer su njegova spoljna i unutrašnjost efikasno zaštićeni od raznih spoljnih faktora. Dostupan je u različitim dimenzijama kako bi se savršeno uklopio bilo koji automobil, pružajući mu najviši mogući nivo zaštite. Elastične trake na bočnim stranama čine instalaciju još lakšom, a kvalitetni materijali od kojih je napravljen poklopac automobila garancija su da vaš automobil neće zaživeti, ni UV zraci, kiša, sneg ili mraz, niti lišće, polen, mrlje od životinja. i druge prljavštine. Vodite računa o svom čeličnom konju i priuštite ga samo onom najboljem tako što ćete nabaviti vodootporni, višeslojni poklopac automobila. Na ovaj način, bez ikakvih briga moći ćete ostaviti automobil bilo gde na kratko ili duže vreme.

Zaštitite vaš auto

Da li želite da vaš auto bude zaštićen od spoljnih faktora na parkingu? Cerada za auto je pravo rešenje za vas! Nudi vam praktičnu zaštitu za čeličnog konjića. Možete birati između onih koje pokrivaju ceo automobil ili one koje samo delimično prekrivaju automobil. Bez obzira na vrstu cerade, instalacija je jednostavna.

Cerada za vaše vozilo

Cerada celog automobila zaštitiće vaš automobil u celini. Spolja će cerada zaštititi vašeg čeličnog konjića od oštećenja laka izazvanih oscilacijama u temperaturi, vrućine, mraza, kiše itd. Istovremeno, postaraće se da u putničku kabinu bude manje prašine. Cerade za auto koje pokrivaju samo krov ili vetrobransko staklo nude manju zaštitu. Oni obezbeđuju da je vaš automobil zaštićen od rose ili mraza, kao i od jake sunčeve svetlosti i pregrevanja kabine.

Kvalitetne cerade za auto

Izbegavajte dodatne troškove održavanja automobila i proverite našu ponudu. Proverite veličinu svog automobila i izaberite najbolju zaštitu za svog čeličnog konjića u našoj online prodavnici u širokoj paleti kvalitetnih cerada za auto i za svaki džep.

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope