Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Rashladna tekućina 10L

Rashladne tečnosti

Rashladna tekućina 10L

Rashladna tekućina ne sadrži amine, nitrite i fosfate. Učinkovito deluje protiv pregrejavanja, oksidacije, penjenja i nastanka taloga. Ne oštećuje gumu i aluminij te štiti motor i sustav hlađenja od smrzavanja minimalno 5 godina

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 180884 (99PCH10A)
 • Količina
  10 L
 • Temperatura
  -35°C do +107,5°C
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  RSD 2.419,20
sat min sek
Očekivani dan isporuke je
 • Poštarina: Lakši paket, RSD259,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD3.456,00 , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Rashladna tekućina ne sadrži amine, nitrite i fosfate. Učinkovito deluje protiv pregrejavanja, oksidacije, penjenja i nastanka taloga. Ne oštećuje gumu i aluminij te štiti motor i sustav hlađenja od smrzavanja minimalno 5 godina

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Glidex

Glidex je brand kompanije Midwest čija se delatnost najviše bazira na proizvodnji rashladnih tekućina za sve vrste vozila. Naime, ako i malo pomislimo o sistemu automobila, odnosno motora, onda shvatamo kako je sve prepuno trenja i kad ne bi postojao sistem za hlađenje, sve bi se veoma brzo pregrejalo desio bi se kvar ili bi se desilo zapaljenje. Iz tog razloga je dobra i kvalitetna rashladna tekućina u vozilu i više nego bitna. Ona je od neprocenjive važnosti jer omogućuje normalan rad vašeg automobila. Glidex rashladne tekućine veoma je delotvorna protiv pregrijavanja, penjenja, oksidacije i nastanka taloga.

 

Ne sadrže fosfate, amine i nitrite te ne oštećuju aluminijum niti gumu, a celi sistem štiti od pregrejavanja i smrzavanja punih pet godina. Ono što je posebno interesantno jest da se Glidex sredstvo koristi mnogo na prugama u zimskim vremenskim uvetima. Naime, ova tekućina služi za premazivanje tračnica jer omogućava da se po njima ne stvara led. Takođe, ovako premazane tračnice ne privlače pesak i prašinu te se ne ispira. Midwest je američka kompanija koja je na tržištu prisutna već čitavih četrdeset godina te je osim na američkom prisutna i na drugim svetskim tržištima, dok u proizvodnji poštuju velik broj međunarodnih sertifikata kvalitete.

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope