Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Auto tepisi

Broj proizvoda u kategoriji: 2021
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i biće prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
1983
proizvoda

Auto tepisi

Auto tepisi su odlična zaštita unutrašnjosti vozila od mehaničkih oštećenja, kvašenja i vlage. Za nove automobile su uz dodatnu cenu dostupni originalni tepisi, inače možete izabrati između širokog spektra standardnih tepiha renomiranih proizvođača, koji se izrađuju za svaki model i marke automobila posebno, tako da se savršeno uklapaju u unutrašnjost vašeg automobila. Izrađeni su od različitih materijala, a gumene prostirke su one koje vas sigurno neće razočarati svojim kvalitetom i prednostima. Svestrani su, izuzetno izdržljivi i lako se čiste. Gumene prostirke nude optimalnu zaštitu zimi i ljeti, a još jedna prednost je njihov dugi radni vijek. Takođe se mogu ugraditi u prtljažnik kao zaštita za obloge u prtljažniku i na taj način pružaju dodatnu zaštitu vašoj čizmi.

U unutrašnjosti vozila se moramo osećati prijatno i udobno, a svaki komad dodatne opreme mora služiti svojoj svrsi. Iako auto tepisi nisu strogo potrebni za rad automobila, oni su presudni za lako i udobno čišćenje putničke kabine. Auto tepisi se postavljaju ispred sedišta kako bi se osiguralo da ceo automobil bude zaštićen od prljavštine sa cipela. Tepisi se mogu lako ukloniti i očistiti, što je mnogo lakše nego usisavati čitavu unutrašnjost vozila. Nakon određenog perioda upotrebe, auto tepisi se istroše ili zaprljaju da ih je potrebno zameniti, ali možemo ih zameniti samo iz estetskih razloga.

Gumeni tepisi ne stvaraju probleme sa čišćenjem, jer su napravljeni tako da se mogu lako ukloniti iz automobila - na dno su pričvršćeni posebnim kliznim pinovima, koji istovremeno obezbeđuju fiksiranje tepiha pod nogama vozača i putnika. Nakon uklanjanja iz vozila prvo je preporučljivo protresti ih da biste uklonili nagomilanu prljavštinu, posebno veće čestice, a manje one koje su po potrebi usisavane usisivačem. Pored toga, moguće je čišćenje neagresivnim sredstvima za čišćenje i vodom, a na kraju i sušenje.

Uz pravilno održavanje, gumeni tepisi imaju veoma dug vek trajanja, što ih čini odličnim izborom za bilo koji automobil. Napravljeni su na način da se ne gube i ne uvijaju - imaju očvrsnut i lagano podignut rub ivice vrata, što istovremeno pruža dodatnu zaštitu podu automobila od prolivanja tečnosti ili klizanja zbog prljavštine. Kvalitetni gumeni tepisi napravljeni su od bezopasnih materijala, ne emituju neprijatne mirise i izuzetno su izdržljivi, što ih čini prvim i jedinim izborom mnogih kupaca.

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope