Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Geyer & Hosaja

Auto tepih Hyundai iX20 09-, crni

Auto tepisi

Auto tepih Hyundai iX20 09-, crni

Nudimo vam tipski auto tepih za Hyundai iX20 09-, crni, proizveden iz vrhunskog gumiranog materijala, napravljenog u EU. Ne sadrži teške te ostale metale, koji isjavaju štetne tvari u vazduh. Tepih je opremljen sa posebnim varnostnim sistemom za pričvršćivanje. V gornjem delu između... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 253476 (110-019-001)
 • Vrsta
  • Tipski tepisi
 • Karakteristike
  • Set 4 komada
  • Set za pričvršćivanje
  • Pakovano u crnoj kesi
 • Akcija
  Uštedite 18.50%
  RSD 2.816,64
sat min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Lakši paket, RSD249,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD3.456,00 , Vaša ušteda:
  18.50%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Nudimo vam tipski auto tepih za Hyundai iX20 09-, crni, proizveden iz vrhunskog gumiranog materijala, napravljenog u EU. Ne sadrži teške te ostale metale, koji isjavaju štetne tvari u vazduh. Tepih je opremljen sa posebnim varnostnim sistemom za pričvršćivanje. V gornjem delu između pedala guma je smanjena, da ne smete prilikom voznje, dok je u donjem delu ojacana. Vrhunski i moderan dizajn, naduponit ce estetski dovršenost vašega vozila.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Geyer & Hosaja

Preduzeće „Geyer & Hosaja“ je jedno najvećih proizvođača guma u srednjem delu Evrope  koje zapošljava više od 700 ljudi u 4 proizvodna pogona. Ponose sa više od 25 godina iskustva i aktivnosti u gumarskoj industriji, visoko kvalifikovanim kadrom i modernom tehnikom. Sarađuju sa najvećim i najzahtevnijim korporacijama iz celog sveta i konstantno se prilagođavaju njihovim zahtevima.
 
Imaju lidersku poziciju na tržištu u proizvodnji guma, auto tepiha, protektiranih guma, elemenata bezbednosti u saobraćaju, granula i mnogih drugih proizvoda od gume. Njihova ponuda obuhvata gume za kamione, autobuse, prikolice i poluprikolice, za građevinske mašine (bagere, utovarivače, dampere,..) i opremu za transport. Takođe su specijalizovani za protektiranje guma sa tehnologijom tople i hladne protekcije.
Poseban naglasak stavljaju na kvalitet svojih proizvoda. Njihovi proizvodni pogoni podležu strogim međunarodnim standardima kvaliteta i ekološkim standardima radi zaštite životne sredine. Proizvodni proces njihovih proizvoda zasniva se na korišćenju sirovina najvišeg kvaliteta sa dozom recikliranih sirovina. Preduzeće ima sve potrebne dozvole koje mu omogućavaju aktivnosti u proizvodnji prerade otpada. Svi njihovi zaposleni obučeni su za pravilno upravljanje sa otpadom i trude se količinu otpada svesti na minimum. Poštuju pravila zaštite životne sredine i pravilno upravljaju sa energijom i sirovinama. Prenos otpada vrše samo ovlašćena lica koja poseduju potrebnu dozvolu za odlaganje. Kao svesnom proizvođaču gumenih proizvoda nastoje da smanje negativni uticaj na okruženje i životnu sredinu (emisije u vazduhu, otpadne vode).

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: 1. Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope