Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Geyer & Hosaja

Auto tepih Hyundai iX20 09-, crni

Auto tepisi

Auto tepih Hyundai iX20 09-, crni

Da li želite kvalitetan gumeni tepih koji se dobro prilagođava obliku vašeg automobila? Predstavljamo vam standardni tepih za Hyundai iX20, godište 09-. Auto tepih crne boje je napravljen od visokokvalitetne gume koja se dobija postupkom APQP. Stoga se može reciklirati. Zamišljen dizajn će se pobrin ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 253476 (110-019-001)
 • Vrsta
  • Tipski tepisi
 • Karakteristike
  • Set 4 komada
  • Set za pričvršćivanje
  • Pakovano u crnoj kesi
 • Akcija
  Uštedite 15.00%
  RSD 2.937,60
sat min sek
Očekivani dan isporuke je
 • Poštarina: Lakši paket, RSD259,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD3.456,00 , Vaša ušteda:
  15.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Da li želite kvalitetan gumeni tepih koji se dobro prilagođava obliku vašeg automobila? Predstavljamo vam standardni tepih za Hyundai iX20, godište 09-. Auto tepih crne boje je napravljen od visokokvalitetne gume koja se dobija postupkom APQP. Stoga se može reciklirati. Zamišljen dizajn će se pobrinuti  da se ne pomera ili da vas ne ometa u toku vožnje

Fotografije proizvoda su simbolične.Avto tepih Geyer Hosaja

Prilagođen vašem automobilu

Tepisi brenda Geyer-Hosaja proizvedeni su u EU i prilagođeni su automobilu Hyundai iX20, godište 09-.

​​Avto tepih Geyer Hosaja

Moderan izgled i vrhunski materijal

Vrhunski moderan izgled dodaće estetskom savršenstvu vašeg vozila. Poseban sigurnosni sistem za pričvršćivanje će održavati tepih na mestu. Dizajniran je tako da neće ometati rad papučice tokom vožnje, jer je na gornjem delu  tanji. Dno tepiha je, međutim, dodatno ojačano.

Avto tepih Geyer Hosaja

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Geyer & Hosaja

Preduzeće „Geyer & Hosaja“ je jedno najvećih proizvođača guma u srednjem delu Evrope  koje zapošljava više od 700 ljudi u 4 proizvodna pogona. Ponose sa više od 25 godina iskustva i aktivnosti u gumarskoj industriji, visoko kvalifikovanim kadrom i modernom tehnikom. Sarađuju sa najvećim i najzahtevnijim korporacijama iz celog sveta i konstantno se prilagođavaju njihovim zahtevima.
 
Imaju lidersku poziciju na tržištu u proizvodnji guma, auto tepiha, protektiranih guma, elemenata bezbednosti u saobraćaju, granula i mnogih drugih proizvoda od gume. Njihova ponuda obuhvata gume za kamione, autobuse, prikolice i poluprikolice, za građevinske mašine (bagere, utovarivače, dampere,..) i opremu za transport. Takođe su specijalizovani za protektiranje guma sa tehnologijom tople i hladne protekcije.
Poseban naglasak stavljaju na kvalitet svojih proizvoda. Njihovi proizvodni pogoni podležu strogim međunarodnim standardima kvaliteta i ekološkim standardima radi zaštite životne sredine. Proizvodni proces njihovih proizvoda zasniva se na korišćenju sirovina najvišeg kvaliteta sa dozom recikliranih sirovina. Preduzeće ima sve potrebne dozvole koje mu omogućavaju aktivnosti u proizvodnji prerade otpada. Svi njihovi zaposleni obučeni su za pravilno upravljanje sa otpadom i trude se količinu otpada svesti na minimum. Poštuju pravila zaštite životne sredine i pravilno upravljaju sa energijom i sirovinama. Prenos otpada vrše samo ovlašćena lica koja poseduju potrebnu dozvolu za odlaganje. Kao svesnom proizvođaču gumenih proizvoda nastoje da smanje negativni uticaj na okruženje i životnu sredinu (emisije u vazduhu, otpadne vode).

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope