Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Dodatna oprema

Sigurna kupovina dodatne opreme

Internet prodavnica SILUX Vam omogućava nekoliko načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo Vam da prilikom kupovine koristite Silux Premium uslugu, kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će 100% odgovarati Vašem automobilu. Tu smo, da Vam pružimo najbolje iskustvo kupovine naših auto delova. Na uslugu se možete pretplatiti tokom samog procesa kupovine.

Saznajte više

Dodatna oprema

Dodatna oprema za auto ne znači samo da služi namenu za ulepšavanje i samo doprinošenju izgleda, već postoje i obavezni elementi kao što su gume, auto sijalice, brisači, baterije, motorna ulja i tečnost za čišćenje vetrobranskog stakla. Bez ove opreme vožnja vozilom je praktično nemoguća, pa ih odmah propustimo u automobilu ako nešto od navedenog nedostaje ili ne radi ispravno. Pored već pomenute opreme, naravno, postoji i niz dodatnih komada koji mogu uticati na vožnju ili udobnost ili samo poboljšati izgled vozila. Tu su i proizvodi za čišćenje vozila i maziva za podmazivanje dijelova automobila kako bi se osigurala optimalna briga za vaš hobi.

Nasumični proizvodi

Naši kupci nas vole širom Evrope