Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Karoserija

Sigurna kupovina karoserije automobila

Internet prodavnica SILUX Vam omogućava nekoliko načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo Vam da prilikom kupovine koristite Silux Premium uslugu, kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će 100% odgovarati Vašem automobilu. Tu smo, da Vam pružimo najbolje iskustvo kupovine naših auto delova. Na uslugu se možete pretplatiti tokom samog procesa kupovine.

Saznajte više

Karoserija

Karoserija automobila je uglavnom sastavljena od vidljivih elemenata, od poklopca motora, do blatobrana i odbojnika, kao i ukrasnim lajsnama. Ali postoje i skriveni delovi karoserije, kao što su rezervoari, različiti mehanizmi, pragovi i nosači za druge elemente. Pošto je automobil obično u pokretu svakodnevno i podvrgnut je vremenskim i saobraćajnim uslovima, može se brzo desiti, da se nešto ošteti ili istroši na automobilu, zato su vam ovde dostupni rezervni karoserijski delovi, koji će nadomestiti pokvarene i oštećene delove. Nikada ne čekajte predugo na popravke vašeg vozila, posebno ako su oštećeni auto karoserijski delovi, koji su nužno potrebni za sigurnu vožnju.

Nasumični proizvodi

Naši kupci nas vole širom Evrope