Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Blatobrani, rubnjaci, bokovi

Broj proizvoda u kategoriji: 2022

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
1984
proizvoda

Blatobrani, rubnjaci, bokovi

Blatobrani, rubnjaci, bokovi


Bočni rubnjaci automobila su posebno osetljivi na ogrebotine i udarce, što često zahteva zamenu blatobrana, a bočni bokovi karoserije su zbog toga takođe traženi. Ovi delovi automobila su dakle namenjeni za zaštitu točkova i šasije, pa su pod velikim rizikom od različitih oštećenja, koje su pretrpeli tokom vožnje, tokom parkiranja ili u saobraćajnoj nesreći. Ovo se posebno odnosi na prednji blatobran, koji je verovatno najizloženiji deo automobila. Saobraćajne nesreće i druge nezgode se događaju i na njih ne možemo uticati, pa je dobra ideja da se oštećeni delovi karoserije jednostavno zamene i nadoknade sa novim auto delovima, koje po povoljnoj ceni možete da kupite u našoj online prodavnici. Ako vam je potreban novi prednji ili zadnji branik ili bilo koji drugi deo automobila, pozvani ste da pogledate našu ponudu!


Bez rđe i ogrebotina


Boja i lak, koji prekriva blatobran i ostale bočne delove automobila može prilično brzo da se ošteti. Mnogo puta se blatobran ošteti tokom parkiranja ili negde drugde. To ne samo da može da ošteti boju, ali takođe i različita veća udubljenja zbog kojih trpi prednji ili zadnji blatobran. Naravno, zbog jedne ogrebotine ili dve, nam nije još uvek potrebna zamena celog blatobrana i verovatno ga nećemo menjati zbog vidljivih oštećenja boje ili laka. U ovom slučaju možemo dakle prednji ili zadnji bok odnosno bilo koji drugi deo automobila jednostavno ofarbati. U slučaju da je blatobran veoma oštećen ili na njemu postoje udubljenja, ovo nije pogodno rešenje, već ga morate zameniti. Isto tako razlog za promenu blatobrana može biti rđa, koja je obično izazvana izlaganjem vlazi. Teško je popraviti zarđali blatobran osim da ga zamenimo. Svako popravljanje rđe ili prekrivanja obično je privremeno rešenje. Rđa dakle pre ili kasnije ponovo se pojavi, tako da je u tom slučaju bolje se odlučiti za kupovinu rezervnog dela i tako kupiti novi blatobran.

Blatobran po meri vašeg vozila


Bilo koji blatobran ili drugi rezervni delovi za zaštitu bočne strane automobila, kao što su rubnjaci i bokovi, mogu se jednostavno prefarbati u željenu boju vašeg vozila, kako bi se osiguralo savršeno podudaranje. Važno je odabrati odgovarajući blatobran ili druge auto delove u skladu sa markom i tipom vašeg automobila. Neki modeli takođe imaju otvore za bočne žmigavce. Rezervni delovi karoserije kao što su blatobrani, rubnjaci i bokovi napravljeni su od visokokvalitetnog lima i pravilnog su oblika, kako bi se savršeno podudarali i zamenili originalne delove, uključujući prednji ili zadnji blatobran automobila. Stoga se pobrinite za lep izgled i aerodinamičnost karoserije vašeg čeličnog konjića i da oštećene delove zamenite novim!
 

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope