Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Blatobrani

Broj proizvoda u kategoriji: 1349

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
1311
proizvoda

Blatobrani

Blatobrani

Blatobrani su nepogrešiv deo svakog automobila. Kao što već samo ime govori, oni pružaju zaštitu točkova od blata, međutim u isto vreme blatobran štiti i od mnogih drugih vrsta prljavštine, koje bi inače vrlo brzo tokom vožnje isprljale točkove. To bi značilo da bi se sledeći mnogo brže istrošiili, povećala bi se potreba za čišćenjem, a vožnja bi bila manje udobna i sigurna. Sve ovo, dakle, dokazuje koliko su blatobrani važni za auto.

Novi blatobrani za vaš auto!

Budući da su blatobrani važan deo automobila, ključno je, da prepoznate, kada se polako bliži kraj njihovog životnog doba i pravovremeno ih zameniti. Prilikom kupovine, naravno, morate osigurati da su odabrani blatobrani zaista kvalitetni i pogodni za vaše vozilo. Naša online prodavnica nudi vam široku paletu različitih modela renomiranih proizvođača, među kojima ćete sigurno pronaći pravo rešenje za svoj automobil. Pored toga, na raspolaganju su mnogi drugi delovi karoserije - šine za farove, unutrašnje zaštite blatobrana, pragovi itd.

Zašto i kada se blatobrani trebaju menjati?

Morate imati na umu, da su blatobrani jedan od najizloženijih delova automobila, slično kao na primer branici. Blatobrani su postavljeni tako da stvarno mogu optimalno zaštititi točkove od negativnih udara, pritom su sami izuzetno opterećeni. Čest kontakt sa nečistoćama, kamenjem, soli za posipanje puta itd. pre ili kasnije to ostavlja vidljive posledice. To na početku označava manje ogrebotine, ali s vremenom blatobran auta takođe može da napadne rđa, posebno ako ne vodite računa o redovnom i odgovarajućem održavanju ovog dela. Često se blatobrani automobila oštete i u manjim nezgodama, kao što je parkiranje. Dakle, budite obazrivi na vidljive znakove, koji ukazuju na to da su blatobrani zreli za zamenu. Ponekad nije ni potrebno,da se zamene svi blatobrani, ali jedan može biti problematičan. Ako niste sasvim sigurni, da li je zamena zaista potrebna, najpametnije je, da pitate za mišljenje svog automehaničara, koji će moći da vam da savet i pruži pomoć.

Blatobrani za najrazličitije marke I modele vozila 

Još pre kupovine, naravno, morate biti sigurni da su blatobrani za auto, koji gledate zaista odgovarajući za vaše vozilo. Morate obratiti pažnju na marku, model i godište vozila, za koji je namenjen određeni blatobran. Ako vam je potreban samo jedan, pazite takođe na to da li je namenjen prednjim ili zadnjim točkovima. U našoj ponudi dostupni su vam blatobrani za gotovo svaki automobil, od najčešćih do nešto ređih marki. Unutar toga, međutim, možete birati između brojnih modela i godišta. Prikladan pretraživač omogućava vam da pronađete samo blatobran automobila koji vam je potreban sa samo nekoliko klikova.

Vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni

Bez obzira koji ste model izabrali, možemo da vam garantujemo da vas kod nas čekaju stvarno kvalitetni blatobrani automobila, koji će obaviti odličan posao čak i kada se vozite po najproblematičnijim, veoma blatnjavim terenima. Reč je o proizvodima renomiranih svetskih proizvođača, koji su s kombinacijom izuzetno izdržljivih materijala i tehnološki sofisticiranog proizvodnog procesa uverili mnoge vozače. Na taj način možete očekivati natprosečni životni vek, koji je uglavnom posledica ekstremne otpornosti na štetne efekte. Štaviše, naša ponuda je sjajan dokaz da je najbolji kvalitet u potpunosti kompatibilan sa pristupačnim cenama!

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope