Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Branici i njihovi delovi

Broj proizvoda u kategoriji: 6437

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
6399
proizvoda

Branici i njihovi delovi

Ljubitelji čeličnih hobija često žele da ulepšaju spoljašnjost svojih vozila, za koje je u našoj online prodavnici na raspolaganju mnogo opcija . U tu svrhu se mogu upotrebiti različiti auto delovi, kao što su prednji i zadnji branici, mrežice, letvice, spojleri i ostali delovi automobila po povoljnim cenama. Neki među njima imaju samo estetsku vrednost, dok drugi, kao što je na primer branik, imaju dodatnu funkcionalnost. Branik ne samo da se brine da izgled automobila učini mnogo lepšim i skladnijim, već i da zaštiti vozilo odnosno karoseriju od mogućih oštećenja. Svaki branik u automobilu, bilo zadnji ili prednji, izložen je ogrebotinama i drugim oštećenjima koja mogu nastati tokom vožnje ili parkiranja. Ako je branik oštećen ili ogreban, počinje da uništava izgled automobila, kasnije počinje da lošije obavlja svoju funkciju i više ne nudi tako dobru zaštitu. U tom slučaju, branik treba zameniti kako bi se obezbedila odlična zaštita i još bolji izgled vašeg automobila!

Treba vam novi branik?

Svaki vlasnik automobila zna, koliko brzo se branik ogrebe. Različita mikro oštećenja boje ili laka događaju se praktično slučajno i nehotice, tako da vremenom svaki branik postaje vizuelno manje atraktivan i istrošen. Mnogi misle da je braniku potrebno samo malo osveženje i da će biti dovoljno ako se samo malo prelakira ili prefarba. To je inače moguće, ali s tim nikada ne dobijamo takav učinak kao kad bi kupili nov branik. Ovo je posebno tačno ako branik nije samo ogreban, već je boja počela da se ljušti ili prima rđu. Ako vam izgled automobila puno znači, preporučujemo da zamenite branik novim. Novi branik će naime vašem vozilu zasigurno dati drugačiji, sveži i privlačniji izgled! Isto tako neophodno je hitno zameniti prednji ili zadnji branik automobila ako ima udubljenja ili druga veća oštećenja, koja verovatno nastaju u sudaru ili saobraćajnoj nesreći. U ovom slučaju, branik više ne vrši svoju zaštitnu funkciju i mora se što pre zameniti.

Ulepšajte svoj automobil

Za lepši izgled automobila ne brine se samo novi zadnji ili prednji branik, već i drugi delovi automobila koje možete kupiti u našoj online prodavnici. Hromirane letvice umesto plastičnih mogu drastično da promene izgled vašeg automobila, iako su samo mala promena. Na raspolaganju su takođe i različiti produžeci i spojleri koji naglašavaju sportski izgled automobila i veoma su popularni među ljubiteljima brze i smele vožnje. Prednjem delu vozila možete promenom mrežice ispred filtera vazduha potpuno promeniti karakter da biste ostavili potpuno drugačiji utisak. Napokon, novi branik može pružiti ne samo veću zaštitu karoserije od oštećenja, takođe estetski i atraktivan izgled vašeg automobila.

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope