Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Motor

Sigurna kupovina delova motora

Internet prodavnica SILUX Vam omogućava nekoliko načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo Vam da prilikom kupovine koristite Silux Premium uslugu, kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će 100% odgovarati Vašem automobilu. Tu smo, da Vam pružimo najbolje iskustvo kupovine naših auto delova. Na uslugu se možete pretplatiti tokom samog procesa kupovine.

Saznajte više

Motor

Motor je srce automobila i kao i kod čoveka, ako ne radi dobro, celi automobil ne radi dobro. Redovite kontrole delova motora kod vašeg automehaničara stoga su nešto što se mora napraviti, a kada vam on preporuči da bi delove motora auta bilo dobro zameniti, svakako treba poslušati savet. Najčešći delovi za motor koji trebaju zamenu su delovi za auto elektriku, filteri, razne pumpe, svećice, korita ulja, EGR ventili, nosači, izduvni ventili, delovi za vremenski prenos i tako dalje. Primjerice, ako na registraciji automobila niste prošli eko test, vreme je da zamenite ispusne ventile kako bi se izbegli daljnji problemi. Bilo da se radi o originalnim ili znamenskim delovima, kod nas ćete ih pronaći sve.

Nasumični proizvodi

Naši kupci nas vole širom Evrope