Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Dihtunzi

Broj proizvoda u kategoriji: 3580

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
3542
proizvoda

Dihtunzi

Nakon višegodišnjeg korišćenja i izlaganja ekstremnim temperaturama, u automobile se moraju toliko često menjati različiti dihtunzi. Vremenom se istroše zbog stalne upotrebe i drugih razloga. Zbog toga vise ne dihtuju kao tada kad su bili još uvek novi. Oni mogu izazvati probleme sa paljenjem, veliku potrošnju goriva ili ulja, loše performanse motora, kao i druge probleme sa automobilom. Dihtunzi glave motora takođe su podložne veoma visokim fluktuacijama temperature, što dalje utiče na njihovo trošenje i skraćuje njihov radni vek. Neki modeli automobila takođe dihtunzi istroše pre nego drugih modela, tako da ćemo ih morati češće menjati. U slučaju da se ne sećate kada ste ih poslednji put zamenili, učinite to sada i nastavite da automobil radi nesmetano! U našoj ponudi naći ćete dihtunge različitog kvaliteta po povoljnim cenama.

Različiti dihtunzi i njihov značaj

Dihtunzi su veoma važni, iako je mali deo automobila. Osiguravaju da svi auto delovi rade kako bi trebalo. Različiti dihtunzi, koji su dostupni u ponudi, namenjeni su tome da spreče propuštanje smese goriva, vazduha kao i ulja. Ovo je važno kako u pogledu smanjenja troškova potrošnje i održavanja automobila, tako i u pogledu brige o životnoj sredini. Dihtunzi glave motora treba obavezno zameniti tada kad menjate glavu motora. Ona je veoma opterećena tokom rada automobila, posebno kada nije opremljena odgovarajućim dihtunzima u savršenom stanju. Stoga ne stavljajte stare dihtunge na novu glavu motora, već oduzmite nekoliko desetina eura za nove. Ovo može pomoći da se poboljša funkcionisanje glave motora i njen duži vek, a pre svega da se izbegne da se mora ponovo menjati tako brzo. Naći ćete i razne druge dihtunge, poput onih za blok motora, dihtunge usisnog kolektora odnosno razvodnika ili onih koja se koriste za kadicu za ulje ili za bilo koje druge svrhe. Pored toga, na raspolaganju su dihtunzi rupičaste osovine i kućišta zupčanika za pogon osovine, dihtunge za poklopac i stablo ventila, kao i mnogi drugi modeli koje možete izabrati. Ako slučajno ne pronađete proizvod koji tražite, kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći pravo rešenje.

Kada je vreme za zamenu?

Auto dihtunge treba zameniti kada se primeti curenje, kao i kada se zameni komponenta motora. U mnogim slučajevima, dihtunzi mogu biti uzrok problema sa automobilom, koji mogu biti lošeg kvaliteta ili dotrajali. S vremena na vreme ih je potrebno zameniti. Srećom, mogu se dobiti po veoma povoljnoj ceni, tako da nećete morati da oduzimate previše njih, čak i ako se odlučite za kvalitet. Ovo je definitivno isplatljivije, jer jeftini dihtunzi mogu takođe doprineti u trošenju drugih delova automobila i na taj način povećati troškove popravke. Pogledajte kojsu dihtunzi dostupni u našem asortimanu i učinite rad vašeg automobila boljim!

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope