Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Brtvila stupa ventila

Broj proizvoda u kategoriji: 0

Izaberite proizvođača

Nijedan proizvod ne odgovara traženom zahtevu. Ako ne možete pronaći ono što tražite, molimo pozovite nas na broj telefona 011 6350 515 ili Pošaljite poruku

Brtvila stupa ventila

Tamo gde ima dima, ima i vatre, a kada ima dima u izduvnoj cevi vašeg automobila, krivac za to je verovatno loše brtvilo stupa ventila. Brtvilo sprečava curenje ulja, ali tokom godina može se istrošiti ili oštetiti, pa zbog toga i pući, posledica toga je curenje ulja kroz stub ventila. Vaš automobil će uskoro početi da ispušta dim kao lančani pušač pušač. Ako ne postupite brzo, imaćete većih problema kao što su oblaci dima, jer nefunkcionalno brtvilo stupa ventila može prouzrokovati ozbiljna oštećenja na motoru, a to može koštati puno. Nabavite novo izdržljivo brtvilo stupa ventila po odličnoj ceni i izbegavajte ove probleme.

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope