Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Filteri vazduha

Broj proizvoda u kategoriji: 2006

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
1968
proizvoda

Filteri vazduha

Filter vazduha obezbeđuje čist vazduh, što je apsolutno ključno za efikasan rad motora. Motor automobila zahteva optimalnu mešavinu goriva i što čistiji vazduh za svoj rad, što obezbeđuje i sam filter za vazduh. Takav filter stoga štiti vitalne delove automobila od prašine, peska, prljavštine i drugih stranih materija, koje bi mogle ući u klip motora i negativno uticati na njegov rad. U slučaju, da je filter već istrošen odnosno da je odradio svoje, može početi da propušta razne čestice koje mogu oštetiti motor. To ćemo izbeći, tako što ćemo paziti da ga redovno proveravamo, jer uvek mora da bude u besprekornom stanju. Ako ustanovimo da filter vazduha više ne obavlja svoj posao, došlo je vreme da ga zamenimo što je pre moguće kako bismo sprečili oštećenje motora.

Izbegavajte oštećenja motora

Bez stalnog dotoka čistog vazduha, automobilski motor uopšte ne može da radi, zato treba filtrirati vazduh. Filter vazduha uspešno sprečava ulazak stranih čestica ili drugih čestica u motor. U najgorem slučaju, strana tela u klipu motora mogu prouzrokovati ozbiljna oštećenja automobila, čija će popravka biti skupa, pa je bolje da je izbegnete. Različite strane materije mogu naneti ozbiljnu štetu automobilu automobila, pa na sve načine moramo sprečiti da se to dogodi. Zbog toga se preporučuje pregled filtera vazduha što je češće moguće ili najmanje jednom godišnje. To omogućava efikasnu zaštitu motora automobila i sprečava ulazak bilo kakvih stranih materija u njega.

Pobrinite se za manju potrošnju

Iako je filter vazduha prvenstveno predviđen da obezbedi čist vazduh motoru automobila, indirektno takođe omogućava veću efikasnost goriva. Pored goriva, vazduh je ključni sastojak izgaranja u klipu motora kako bi automobil održao rad. Iz tog razloga vazduh mora biti čist kako bi smesa vazduh / gorivo bila optimalna za rad našeg vozila. Ovo osigurava najbolju moguću efikasnost goriva, zbog čega će fga naš auto manje koristiti. Dobro funkcionalan filter vazduha takođe obezbeđuje manju potrošnju goriva odnosno da trošimo manje novca za gorivo.

Filter vazduha po odličnoj ceni

Povećana potrošnja goriva može ukazivati na to da će možda trebati da zamenite filter vazduha. Srećom, kupovina novog je zaista jeftina, što je još jedan razlog vise da redovno brinemo za njegovo menjanje. To će zaštititi motor od oštećenja i smanjiti potrošnju goriva. Ako se ne sećate kada ste poslednji put promenili filter vazduha, sada je vreme. Pogledajte našu ponudu u našoj internet prodavnici gde ćete pronaći raznoliku paletu filtera za sve modele automobila po povoljnim cenama i odabrati onaj koji najbolje odgovara vama!

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope