Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Magneti Marelli

Pumpa goriva Alfa Romeo, Audi, Autobianchi, Daihatsu, Fiat, Renault

Pumpe za gorivo

Pumpa goriva Alfa Romeo, Audi, Autobianchi, Daihatsu, Fiat, Renault

Pumpa goriva Alfa Romeo, Audi, Autobianchi, Daihatsu, Fiat, Renault.Električna, Dužina 133,5 mm, Prem.1: 8 mm, Prem.2: 8 mm, jačina struje do 2 A, broj priključaka 2, do 5,51 psi, Napon 12 V, od 3,19 psi

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 261677 (MAM00008)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • OE kataloški broj
  0020910001
 • Tip goriva
  • Benzin
 • Pritisak (bar)
  0,1
 • Akcija
  Uštedite 28.00%
  RSD 2.585,95
 • Poštarina: Lakši paket, RSD249,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD3.591,60 , Vaša ušteda:
  28.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Pumpa goriva Alfa Romeo, Audi, Autobianchi, Daihatsu, Fiat, Renault.Električna, Dužina 133,5 mm, Prem.1: 8 mm, Prem.2: 8 mm, jačina struje do 2 A, broj priključaka 2, do 5,51 psi, Napon 12 V, od 3,19 psi

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Magneti Marelli

Magneti Marelli internacionalna je grupa kompanija sa sedištem u Italiji koja se bavi proizvodnjom i distribucijom najrazličitijih delova za sve tipove vozila, a najviše su fokusirani na delove za rasvetu, elektroniku, sustave za pokretanje, sitne plastične delove te izduvne sisteme. Takođe, veoma su prisutni kada govorimo o delovima za trkaće automobile. Magneti Marelli ima oko 85,000 zaposlenih, 85 proizvodnih jedinica, 26 istraživačkih centara te je prisutan u 19 država kada govorimo o proizvodnji. Misija ove tvrtke je, kako kažu, svim kupcima osigurati kvalitetan proizvodan za vozilo koji je u isto vreme i kompetetivan obzirom na cenu.
 
Za svoje delove koriste inovativnu tehnologiju i takođe brinu o tome da kompanija bude ekološki osvešćena jer bez toga nema budućnosti za nikoga. Takođe, radi se o kompaniji koja mnogo ulaže i u društvo, pre svega različitim donacijama društvima, lokalnim zajednicama i slično. Preduzeće beleži istoriju dugu preko 90 godina na koju je posebno ponosna i koja je garant da se radi o kvaliteti čija vrednost sa godinama postaje još bolja. Preduzeće ima i ličnu arhivu u kojoj je dokumentirana duga istorija, u kojoj ima oko 20,000 fotografija, 500 video snimaka i preko 2,000 dokumenata u obliku brošura, časopisa i slično.
 

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: 1. Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope