Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Rashladni sistemi

Sigurna kupovina rashladnih sistema

Internet prodavnica SILUX Vam omogućava nekoliko načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo Vam da prilikom kupovine koristite Silux Premium uslugu, kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će 100% odgovarati Vašem automobilu. Tu smo, da Vam pružimo najbolje iskustvo kupovine naših auto delova. Na uslugu se možete pretplatiti tokom samog procesa kupovine.

Saznajte više

Rashladni sistemi

Kako se automobili zagrevaju tokom rada, rashladni sistemi su važan sastavni deo koji uvek mora biti u najboljem stanju. Kako ventilatori tako i razni hladnjaci za pojedinačne sastavne delove, koji se tokom rada zagrevaju i mogu pregrevati, deo su rashladnog sistema. Svakako najpoznatiji su hladnjaci vode motora, a putnici takođe vrlo brzo osete poteškoće kod rada hladnjaka klime. Da bi vaši rashladni sistemi uvek bili u najboljem stanju, morate ih ozbiljno održavati i periodično proveravati njihovo stanje. Neispravne i neaktivne elemente uvek zamenite kvalitetnim novim delovima kako biste osigurali da svi rashladni sistemi rade pravilno.

Nasumični proizvodi

Naši kupci nas vole širom Evrope