Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Polcar

Hladnjak vazduha Audi A4 95- / Volkswagen Passat 96-

Hladnjak potisnutog vazduha

Hladnjak vazduha Audi A4 95- / Volkswagen Passat 96-

Hladnjak vazduha za Audi / VolkswagenModel: A4Godište: 95-01Motor: 1.8 Turbo (AEB/AJL) / 1.9 TDI (AFF/1Z/AFN/AHU/AJM/AHH)Model: PassatGodište: 96-01Motor: 1.8 Turbo (AEBL) / 1.9 TDI (AFN/AHU/AJN/AHH) Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 139890 (1324J8-1)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • Menjač
  • Ručni
  • Automatski
 • Dimenzije (hladnjaka)
  240 x 175
 • OE kataloški broj
  058145805G
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  RSD 6.458,40
sat min sek
Očekivani dan isporuke je
 • Poštarina: Standardni paket, RSD349,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD9.226,29 , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Hladnjak vazduha za Audi / VolkswagenModel: A4Godište: 95-01Motor: 1.8 Turbo (AEB/AJL) / 1.9 TDI (AFF/1Z/AFN/AHU/AJM/AHH)Model: PassatGodište: 96-01Motor: 1.8 Turbo (AEBL) / 1.9 TDI (AFN/AHU/AJN/AHH)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Polcar

Jedan od najvećih proizvođača najrazličitijih delova za automobile svakako je kompanija Polcar. Smeštena je u Varšavi u Poljskoj te je na tržištu prisutna gotovo 30 godina. Proizvodnja je bazirana mahom u matičnoj državi, ali postoje postrojenja i u drugim delovima sveta. Počela je kao kompanija koja je proizvodila termalne delove i svetla, a kasnije se proširila na sve auto delove. Zanimljivo je da koriste isključiva svoja novčana sredstva, bez pomoći države i slično, a takođe ima oko 61,000 kvadratnih metara skladišnog prostora.
 
Za firmu radi oko tri stotine dobavljača. Ističe kako im je glavna odlika ta da kupcima ponude različite kvalitativne i novčane rangove delova pa tako se kod njih mogu pronaći originalni delovi za vozila koji su ujedno i skuplji, te zamenski delovi koji su znatno jeftiniji. Sa obzirom na ovo, trenutno nude najveći izbor rezervnih auto delova na tržištu. Posebno su ponosni na svoj katalog nazvan eCar u kojem kupac može birati deo sa obzirom na cenu te starost sopstvenog vozila.
 
Trenutno je oko 60,000 proizvoda u tom katalogu koji su zorno prikazani fotografijama i nacrtima. Kompanija sarađuje sa poznatim lokalnim dobavljačima auto delova u celom svetu koji naručuju delove sa obzirom na potražnju na tržištu.
 

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope