Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Polcar

Hladnjak vazduha 1323J8-1 - Seat, Škoda, Volkswagen

Hladnjak potisnutog vazduha

Hladnjak vazduha 1323J8-1 - Seat, Škoda, Volkswagen

Hladnjak vazduha za Audi / Seat / škoda / VolkswagenModel: A3 / S3Godište: 96-03Motor: 1.8 Turbo 20V (AGU/AQA/ARX/ARY/AUM/AUQ/AJQ/APP/ARZ) / 1.9 TDI (AGR/ASV/AHF/ALH/ATD)menjač: ručni / automatikModel: Leon / ToledoGodište: 99-04Motor: 1.8 Turbo 20V (ARY/AUQ/AJQ/APP) / 1.9 TDI (AGR/AHF/ALH/ATD)menja ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 140067 (1323J8-1)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • Menjač
  • Ručni
  • Automatski
 • Dimenzije (hladnjaka)
  183 x 187
 • OE kataloški broj
  1J0145805D
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  RSD 7.253,28
sat min sek
Očekivani dan isporuke je
 • Poštarina: Standardni paket, RSD349,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD10.361,83 , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Hladnjak vazduha za Audi / Seat / škoda / VolkswagenModel: A3 / S3Godište: 96-03Motor: 1.8 Turbo 20V (AGU/AQA/ARX/ARY/AUM/AUQ/AJQ/APP/ARZ) / 1.9 TDI (AGR/ASV/AHF/ALH/ATD)menjač: ručni / automatikModel: Leon / ToledoGodište: 99-04Motor: 1.8 Turbo 20V (ARY/AUQ/AJQ/APP) / 1.9 TDI (AGR/AHF/ALH/ATD)menjač: ručni / automatik

Model: OctaviaGodište: 96-Motor: 1.8 Turbo 20V (AGU/ARX/AUQ/ARZ/AUM) / 1.9 TDI (AGR/AHF/ALH/ASV/ATD)menjač: ručni / automatikModel: Bora / Golf IVGodište: 98-03Motor: 1.8 Turbo 20V (AGU/ARX/AUM/ARZ/AUQ) / 1.9 TDI (AGR/AHF/AJM/ALH/ASV/ATD/AUY)menjač: ručni / automatik

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Polcar

Jedan od najvećih proizvođača najrazličitijih delova za automobile svakako je kompanija Polcar. Smeštena je u Varšavi u Poljskoj te je na tržištu prisutna gotovo 30 godina. Proizvodnja je bazirana mahom u matičnoj državi, ali postoje postrojenja i u drugim delovima sveta. Počela je kao kompanija koja je proizvodila termalne delove i svetla, a kasnije se proširila na sve auto delove. Zanimljivo je da koriste isključiva svoja novčana sredstva, bez pomoći države i slično, a takođe ima oko 61,000 kvadratnih metara skladišnog prostora.
 
Za firmu radi oko tri stotine dobavljača. Ističe kako im je glavna odlika ta da kupcima ponude različite kvalitativne i novčane rangove delova pa tako se kod njih mogu pronaći originalni delovi za vozila koji su ujedno i skuplji, te zamenski delovi koji su znatno jeftiniji. Sa obzirom na ovo, trenutno nude najveći izbor rezervnih auto delova na tržištu. Posebno su ponosni na svoj katalog nazvan eCar u kojem kupac može birati deo sa obzirom na cenu te starost sopstvenog vozila.
 
Trenutno je oko 60,000 proizvoda u tom katalogu koji su zorno prikazani fotografijama i nacrtima. Kompanija sarađuje sa poznatim lokalnim dobavljačima auto delova u celom svetu koji naručuju delove sa obzirom na potražnju na tržištu.
 

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope