Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Nissens

Klima kompresor 4050KS-1S - Hyundai Santa Fe 01-06

Kompresori

Klima kompresor 4050KS-1S - Hyundai Santa Fe 01-06

klima kompresor 4050KS-1S - Hyundai Santa Fe. Godište: 01-06. Karakteristike: ID- kompresora HS18, Napon 12 V, ulje kompresora PAG 46, Kolicina punj. ulja 180 ml, remenica rebrastega remena, Broj rebara 6, remenica 123 mm.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 2535671 (89026 )
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • OE kataloški broj
  6Q0820803Q
 • Akcija
  Uštedite 29.00%
  RSD 31.694,40
sat min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Standardni paket, RSD339,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD44.640,00 , Vaša ušteda:
  29.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

klima kompresor 4050KS-1S - Hyundai Santa Fe. Godište: 01-06. Karakteristike: ID- kompresora HS18, Napon 12 V, ulje kompresora PAG 46, Kolicina punj. ulja 180 ml, remenica rebrastega remena, Broj rebara 6, remenica 123 mm.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Nissens

Delivering the difference ili 'Isporučujemo razliku' moto je ove tvrtke sa sedištem u Danskoj koja se bavi proizvodnjom različitih delova za automobile, pre svega kondenzatora, raznih grejača, radijatora te regulatora klima uređaja. Tvrtka je na tržištu prisutna gotovo čitav vek, odnosno od 1921. godine, a danas u svojoj proizvodnji poštuju razne evropske i svetske sertifikate izvrsnosti koji omogućuju da svaki proizvod nosi visok kvalitet, kod proizvodnji se smanjuje emisija štetnih gasova, ali i ostali načini zagađenja te saznanje da je svaki proizvod napravljen po određenim specifikacijama.

 

U svom katalogu koji se stalno ažurira Nissens ima oko 12,000 delova. Preduzeće kontinuirano ulaže u nove tehnologije kako bi se smanjili troškovi proizvodnje, dok u isto vreme poboljšala kvalitet te smanjila cena završnog proizvoda. Osim delove za vozila, tvrtka proizvodi i delove za industriju, a u svom poslovanju fokus stavljaju na četiri smernice: spremnost na izazove, profesionalnost, fleksibilnost i majstorstvo u izradi. Kada govorimo o delovima za industriju koje Nissens proizvodi, onda su to delovi za najrazličitije radne mašine te industrijska postrojenja, ali u novije vreme i sisteme za elektrane za vetar. Svi njihovi proizvodi, odnosno delovi odgovaraju originalnim delovima i na sebi nose oznaku originalnosti.

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: 1. Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope