Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Rasveta

Sigurna kupovina automobilskih svetala

Internet prodavnica SILUX Vam omogućava nekoliko načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo Vam da prilikom kupovine koristite Silux Premium uslugu, kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će 100% odgovarati Vašem automobilu. Tu smo, da Vam pružimo najbolje iskustvo kupovine naših auto delova. Na uslugu se možete pretplatiti tokom samog procesa kupovine.

Saznajte više

Rasveta

Kada govorimo o svetlima za auto, obično nam na pamet padnu sijalice raznih vrsta. Međutim, svaki malo bolji poznavalac automobila reći će vam da su auto svetla mnogo kompleksnija kategorija. Osim sijalica tu su razni balasti, adapteri, motorčići, maglenke, žmigavci, stop svetla ali i poziciona svetla i rasveta za registarske oznake i da ne nabrajamo dalje. Kako bi auto svetla radila optimalno, najbolje je koristiti kvalitetne delove i pravilnu voltažu, stoga to svakako imajte na umu prilikom kupovine. Ova je kategorija takođe veoma važna želite li na svom vozilu tuning izgled jer se upravo pravilno izabranom rasvetom dolazi do toliko željenog izgleda automobila.

Nasumični proizvodi

Naši kupci nas vole širom Evrope