Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Rasveta

Sigurna kupovina automobilskih svetala

Internet prodavnica SILUX Vam omogućava nekoliko načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo Vam da prilikom kupovine koristite Silux Premium uslugu, kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će 100% odgovarati Vašem automobilu. Tu smo, da Vam pružimo najbolje iskustvo kupovine naših auto delova. Na uslugu se možete pretplatiti tokom samog procesa kupovine.

Saznajte više

Rasveta

Svetla igraju ključnu ulogu u vozilima, pružajući sigurnu vožnju u mraku i po lošim vremenskim uslovima, a istovremeno svetla na komandnoj tabli podsećaju na moguće probleme sa vozilom. Zbog svoje važne uloge u obavljanju sigurnosti, auto svetla moraju biti najvišeg kvaliteta kako vas ne bi ostavila na cedilu kad su vam najpotrebnija. Na raspolaganju su vam prednja svetla odnosno farovi, žmigavci, poziciona svetla, maglenke i katadiopteri, kao i ostala dodatna oprema direktno povezana sa svetlima i lampicama. Na nepravilna zadnja svetla registarskih tablica mogu vas takođe upozoriti službenici za kontrolu saobraćaja, tako da je važno redovno proveravati sva svetla na vašem vozilu.

Nasumični proizvodi

Naši kupci nas vole širom Evrope