Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Dnevna svetla

Broj proizvoda u kategoriji: 92

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
54
proizvoda

Dnevna svetla

Dnevna svetla

Dnevna svetla su sigurno vrlo važan deo automobila sa stanovišta sigurnosti. Pomoću njih brinemo za vidljivost našeg vozila na putu i da dobro vidimo kolovoz u svim vremenskim uslovima. Iz tog razloga je veoma važno da dnevna svetla automobila budu aktivna i da se u njih ugrade odgovarajuće sijalice odnosno lampe. Isto važi i za sva dodatna svetla u automobilu, koja se takođe moraju održavati u besprekornom stanju.

Kada auto svetla ne svetle dovoljno dobro...

Dnevna svetla koristimo svaki put kada se vozimo automobilom. Automatski ih upalimo ili se sami pale čim stavimo ključ u bravu. Ako primetimo da naša automobilska dnevna svetla ne rade kako treba ili da ne osvetljavaju dovoljno dobro, potrebno je što pre preduzeti nešto. Od toga zavisi naša bezbednost na putu, kao i od sigurnosti ostalih učesnika u saobraćaju. Iz tog razloga, potrebno je pronaći uzrok, zašto dnevna svetla za automobil ne rade kako bi trebalo, a isto tako da otklonimo ovaj uzrok kvara.

Zamena sijalice i LED svetla za automobil

Razloga zbog kojih automobilska dnevna svetla ne rade je možda više. Najčešće je sijalica, koja nakon dužeg perioda upotrebe može manje svetleti ili čak potpuno pregoreti. U tom slučaju sijalicu treba zameniti i vaša svetla će ponovo raditi. Ako vas često menjanje sijalice nervira, razmislite o LED automobilskim svetlima, jer se ređe menjaju. LED sijalice za automobile omogućavaju vam da odlično osvetlite put i vaš automobil praktično ne menjajući sijalicu, jer LED sijalice imaju veoma dug životni vek.

Auto svetla imaju ogrebana stakla

Još jedan čest razlog zašto dnevna svetla za automobil pružaju samo malo svetla ili odnosno ne svetle dovoljno jako od ogrebotina. Prednja stakla farova odnosno plastika koja pokriva sijalicu godinama se grebe ili postanu mutna. Kao rezultat toga, dnevna svetla više ne svetle kako bi trebala. U tom slučaju možete ih polirati, ili još efikasnije zameniti ih.

Oštećenja svetla na autu i zamena

Moguće je i da se dnevna svetla pokvare. U ovom slučaju se ponekad mogu popraviti, a ponekad ih je potrebno zameniti. U mnogim slučajevima zamena je bolja opcija od popravke, jer popravak može biti prilično skup ili gotovo isti kao i kupovina novih automobilskih svetala. Zbog toga, u slučaju kvara, isplati se razmotriti obe opcije i odlučiti se za optimalniju.

Pristupačne cene svetala za sve automobile

Naš asortiman uključuje dnevna i sve druge vrste svetala za različite marke i modele automobila, kao i svi ostali auto delovi koji će vam možda trebati za vaš automobil. Nudimo širok izbor i vrlo pristupačne cene koje vam omogućavaju da brinete o svom automobilu uz manje troškove i na taj način uštedite nešto novca. Obezbeđujemo vam i vrlo brzu dostavu, tako da će vam odabrani auto delovi biti dostupni uskoro. Zato pogledajte naš asortiman i pronađite potrebne rezervne delove!

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope