Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Farovi

Broj proizvoda u kategoriji: 2535

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
2497
proizvoda

Farovi

Farovi

Zakonom je regulisano da svako vozilo na putu mora imati automobilska svetla pravilnog funkcionisanja. Od posebnog značaja su prednji farovi, koji osvetljavaju put ispred vozila i obezbeđuju sigurnu vožnju u mračnom i nepovoljnom vremenu. S obzirom na to da su automobilski farovi u Sloveniji po zakonu u obavezi da se koriste 24 sata dnevno, a ne samo noću, sijalice pregorevaju brže nego kad se koriste samo u tunelima i u mraku. Ako primetimo da farovi rade lošije, sijalicu je potrebno odmah zameniti. Neaktivni farovi automobila mogu brzo da dovedu do nesreće zbog lošeg vidnog polja vozača i slabe vidljivosti za ostale učesnike u saobraćaju. Uprkos činjenici da kod automobilskih svetala uglavnom pregorevaju samo siljalice, prilikom sudara može se oštetiti takođe balast farova ili drugi delovi prednjih svetala, koji se takođe mogu kupiti pojedinačno.

Pobrinite se za bolju vidljivost

Obezbedite potpunu sigurnost sebi i ostalim učesnicima u saobraćaju uz uvek besprekorna svetla za auto. U našoj ponudi su vam dostupni kako odlični farovi za automobile tako i individualni rezervni delovi za njih. Nudimo kako originalne tako i odgovarajuće rezervne delove, koji po pouzdanosti i kvalitetu ne zaostaju za originalnim, ali ih svakako odlikuje niža cena. S odgovarajućim farovima možete osigurati bolji pregled puta, istovremeno će vas drugi pre primetiti. Ovo je posebno važno tokom vožnje u mraku, u tami ili po slaboj vidljivosti. Tada se statistički dogodi čak najveći broj nesreća, koje se mogu izbeći uz pomoć besprekornih farova.

Ne štedite na sigurnosti!

Farovi su prvenstveno namenjeni za sigurniju vožnju. Zbog toga je u Sloveniji i njihova upotreba danju takođe propisana zakonom što poboljšava vidljivost vozila. Ali često upaljeni farovi nisu dovoljni da bi naša vožnja bila sigurnija. Prednji farovi su naime prilično nisko postavljeni u vozilu, tako da su tokom vožnje veoma izloženi nečistoći i oštećenjima. Nečistoća se može oprati ili očistiti, ali sitni pesak, šljunak i sol na lampicama automobila stvaraju mikro oštećenja zbog kojih prednji farovi slabije propuštaju svetlost. Sa svetlima koja su tako oštećena, promena sijalice u jaču često nije rešenje. Farovi, zbog nove sijalice, neće propuštati svetlost ništa bolje, jer problem nije u snazi sijalice, već u oštećenom staklu. Do oštećenja može doći i tokom sudara, pri čemu se farovi najčešće razbijaju. Bez obzira koliko su oštećena prednja svetla i uzrok oštećenja, moraju ih zameniti kad god više ne rade pravilno. Omogućavaju nam dakle sigurniju vožnju, ali zaista nema smisla štedeti na sigurnosti.

Odlični farovi za sva vozila

Prednji farovi automobila mogu se pomerati ručno, električno ili u kombinaciji i imaju različite tehničke i druge karakteristike. U našoj ponudi su dostupni farovi za sve modele automobila, takođe ćete pronaći i odgovarajuće auto sijalice za njih. Tako ćete dobiti sve što vam je potrebno da biste bili bolje vidljiviji na putu. Imajte na umu da su kvalitetni automobilski farovi definitivno najbolje ulaganje u vašu sigurnost!

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope