Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

DJ AUTO

Motorić fara BMW Z4 03-09

Motorić fara

Motorić fara BMW Z4 03-09

Motorčić fara BMW Z4. Godište: 03-09. Levi komad je jednak desnom. 

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 282417 (20160999)
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • Tuning izgled
  • Ne
 • Akcija
  Uštedite 27.00%
  RSD 1.944,72
 • Akcija
  RSD 1.944,72
 • Poštarina: Lakši paket, RSD259,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD2.664,00 , Vaša ušteda:
  27.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Motorčić fara BMW Z4. Godište: 03-09. Levi komad je jednak desnom. 

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

DJ AUTO

DJ Auto Components“ je profesionalni proizvođač vrhunskih auto svetala. Predeuzeće je locirano na Tajvanu i postoji od 22.maja 1995. godine. Njihov glavni zadatak je dizajn, razvoj, proizvodnja i prodaja prednjih svetala, zadnjih svetala, ugaonih svetala, svetala za maglu i prateće opreme za iste. Glavni cilj preduzeća su proizvodi bez defekata i pružanje zadovoljavajućih usluga. Stalno naglašavaju na kvalitetu njihovih proizvoda i asortimana, koji se od 2002. godine udvostručio. Svi njihovi proizvodi su sertifikovani od strane ECE homologacijskih testova. U budućnosti se žele posvetiti obezbeđivanju široke palete proizvoda i beskompromisnom kvalitetu auto svetala sa konkurentnim cenama.
 
Njihovo tržište i korisnici su međunarodni proizvođači automobila, svetski uvoznici aftermarket delova i svetski uvoznici dodatne opreme. Njihovo dostignuće je široka distributivna mreža, koja obuhvata Evropu (njihovo glavno tržište), Severnu Ameriku, Latinsku Ameriku, Severnu Afriku i Srednji Istok. 
 
Teže ka tome da proizvedu i ponude sve vrste auto svetala za aftermarket  tržište. Trenutno su njihovi proizvodi uglavnom fokusirani na svetla za evropske modele automobila, a obezbeđuju i pojedina svetla za japanske i američke modele automobila. Takođe dizajniraju, razvijaju i proizvode auto svetla za kupce, koji daju svoje ideje ili koncepte njihovoj kompaniji. U cilju zadovoljavanja interesa njihovih klijenata razvijaju sve vrste alata i pružaju ugovorene usluge za specijalna svetla koje oni zahtevaju.

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope