Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

FER

Osvetljenje registarske tablice Jaguar XJ 09-, braon

Osvetljenje registarske oznake

Osvetljenje registarske tablice Jaguar XJ 09-, braon

Osvetljenje registrske tablice Jaguar XJ. Godište: 09-. Braon okvir.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 310001 (3205958R)
 • Karatkeristike artikla
  • Bez nosača lampe
 • Kvalitet
  • Q
   ?
 • Tuning izgled
  • Ne
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  RSD 594,04
sat min sek
Očekivani dan isporuke je
 • Poštarina: Lakši paket, RSD259,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD848,62 , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Osvetljenje registrske tablice Jaguar XJ. Godište: 09-. Braon okvir.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

FER

FER je zaštitni znak kompanije Truck-Lite Europe GmbH, koja je u 100% vlasništvu Truck-Lite Co u SAD i vodeći je proizvođač ogledala i rasvete za teretna vozila i njihove prikolice. Obe kompanije su članice Penske korporacije u SAD-u. Kombinacijom osnovnih sposobnosti (kompetencija) Truck-Lite-a i Truck-Lite-ove saradnje, proširili su svoj tržišni udeo u Severnoj Americi i Evropi.

Truck-Lite iz SAD je osnovan 1955. godine i počeo je da proizvodi sigurnosnu rasvetu za teretna vozila. Danas, sa svojih jedanaest proizvodnih lokacija u Evropi i SAD-u, Truck-Lite je jedan od najvećih dobavljača farova, kablova i sistema za vozila i prikolice. Kompanija zapošljava oko 2350 ljudi i godišnje generše oko 443 miliona dolara.

U Eisenachu, njihov razvojni tim sarađuje sa najnaprednijim CAE metodama. Iskusni dizajneri, optičari, tehničari optike, programeri elektronike i inženjeri polažu testove u labaratorijama i trude se da održavaju bliski kontakt sa svojim klijentima. Proizvodi se već testiraju u svojim laboratorijima, korak po korak. U svetlosnom kanalu, laboratoriji za zaštitu okoline, laboratoriji za elektroniku i akustičnoj laboratoriji daju sve od sebe da udovolje različitim profilima zahteva koji uvek ispunjavaju očekivanja kupaca u pogledu funkcionalnosti i kvaliteta.

Postavili su visoke ekološke ciljeve. U razvoju svojih proizvoda koriste samo ekološke materijale i osigurali su dosledno sprovođenje Evropske direktive. Kompanija i njeni zaposleni imaju visoku ekološku svest o očuvanju resursa kao što su voda i električna energija.

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope