Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Ogledalo za retrovizore

Broj proizvoda u kategoriji: 844

100% PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

još
806
proizvoda

Ogledalo za retrovizore

Funkcionisanje stakla za retrovizore i saveti

Staklo za retrovizore ima nekoliko karakteristika koje utiču na izbor: mogu biti ravna, asferična, konveksna, grejna i imaju belu ili blago obojenu površinu stakla. Konveksna stakla retrovizora povećavaju ugao gledanja i smanjuju mrtvi ugao. Mrtvi ugao takođe lepo odražavaju asferičnim staklima retrovizora, isprekidanim ili čvrstim linijama koje pokazuju gde počinje zakrivljenost stakla. Ako se retrovizori takođe greju, čak i kada je zamagljen, brzo ćemo dobiti dobru preglednost, tako da ovo može biti velika prednost za vozača. Staklo auto retrovizora mora uvek biti celo i neoštećeno kako ne bi došlo do saobraćajnih nezgoda i smanjene bezbednosti vozača i njegovih putnika zbog smanjene preglednosti.

Kada zameniti staklo retrovizora?

Staklo retrovizora se mora zameniti u svakom slučaju manjeg oštećenja. Sam postupak zamene stakla retrovizora je prilično jednostavan za sva starija vozila. Za sva novija vozila preporučujemo da potražite pomoć auto servisa ili stručne osobe. Besprekorno staklo obezbeđuje sigurnu vožnju. U našoj ponudi imamo paletu različitih proizvođača po veoma povoljnim cenama.

 

Uzroci oštećenja ogledala retrovizora

Rezervni auto delovi, kao što je to staklo moraju biti besprekorni u svakom trenutku. Tako vodite računa o svojoj i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju. Glavni uzroci oštećenja stakla retrovizora su udarci i nepravilan rad. Tako se staklo retrovizora razbije i puca. U nekim slučajevima, ogledalo postaje zamućeno i na optičkom elementu su vidljive ogrebotine. U ovom slučaju, savetujemo vam da što pre zamenite staklo retrovizora na vašem vozilu.

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope