Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Alkar

Staklo retrovizora Alfa Romeo 145 94-01 konveksno

Ogledalo za retrovizore

Staklo retrovizora Alfa Romeo 145 94-01 konveksno

Nudimo vam kvalitetno staklo retrovizora za Romeo 145 94-01 konveksno. Odlikuje se vrhunskim materijalima koji garantuju dug životni vek. Model: 145 Godište: 94-01 Staklo: levo konveksno, desno konveksno Grejano: NE

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 142461 (01 45 831)
 • Staklo
  • konveksno
  • negrejano
  • belo
 • Kvalitet
  • PJ
   ?
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  RSD 1.008,00
 • Akcija
  RSD 1.008,00
sat min sek
Očekivani dan isporuke je
 • Poštarina: Lakši paket, RSD259,00.
  Više na cenovnik dostave.

 • Redovna cena proizvoda: RSD1.440,00 , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni da li ste izabrali pravi proizvod? Izaberite našu prodavnicu Silux premium storitev ter
kupujte bez brige !

Nudimo vam kvalitetno staklo retrovizora za Romeo 145 94-01 konveksno. Odlikuje se vrhunskim materijalima koji garantuju dug životni vek. Model: 145 Godište: 94-01 Staklo: levo konveksno, desno konveksno Grejano: NE

Za komentarisanje morate biti prijavljeni.

Alkar

Kada kod nas spomenemo Alkara, odmah pomislimo na viteški turnir koji se već decenijama održava u Sinju. Međutim, danas smo daleko od viteza i turnira jer vam predstavljamo preduzeće sa istim imenom – Alkar. Radi se o preduzeću koja se bavi proizvodnjom svih vrsta retrovizora i kućišta za retrovizore te svetala i dodatne opreme. Tvrtka je osnovana 1968. godine, a sedište joj je u Španiji. Prisutna je u 78 država na svetu, ali smatra se evropskim liderom u proizvodnji retrovizora kada govorimo o zamenskim delovima. U svom katalogu imaju preko 15,000 različitih proizvoda, a glavni proizvodni pogoni tvrtke smešteni su u Šangaju u Kini i u Oliveira de Azemeis u Portugalu dok im je proizvodni kapacitet oko 1,5 milijona proizvoda godišnje, a zapošljavaju 110 radnika.

Njihove proizvode moguće je pronaći u vodećim evropskim distribucijinim centrima. Tvrtka poseduje i vlastiti laboratorij za testiranje u kojem se zadovoljavaju najvažniji svetski kriteriji kvaliteta. Posebno su ponosni na fakt da svojim proizvodima pokrivaju veličanstveno visokih 98 odsto voznog parka u Evropi. Pored toga što sa svojim proizvodima snabdevaju sve prominentne evropske distributere delova za aute, takođe imaju i veoma razvijenu internet prodaju te garantuju dostavu poručenog dela u roku svega pet dana.

Mnogi tvrde da su najbolji partneri, kojeg kupci mogu da izaberu kako bi se suočili sa novim izazovima na tržištu 8pristup osiguravajućim društvima IAM, konkurencija zvaničnih trgovaca, itd.)

Sa dva skladišta veličine 20.000 m2 i 5000 m2, kao i  850.000 komada na zalihama, kupci će dobiti najmanje 95% od svoje porudžbine. Dve fabrike, u Kini i Portugalu, zaposlenih 110 radnika, proizvode 1,5 miliona komada godišnje. O svojim proizvodima znaju više od svojih konkurenata, jer savesno kontrolišu proizvode i imaju viši nivo tehničkog znanja. Imaju pet tehničatra, jednu labaratoriju i sav potrebni tehnički alat i opremu. Jedini su akteri u pretprodajnoj trgovini, koji odobrava i sertifikuje sve proizvode.

Svi znamo kako je. Prvo kupimo proizvod, ostavimo na prvu policu i zaboravimo. Zato našim cenjenim mušterijama nudimo mogućnost vraćanja i zamene svih. Za više informacija kliknite tu.

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope