Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Stakla

Sigurna kupovina auto stakala

Internet prodavnica SILUX Vam omogućava nekoliko načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo Vam da prilikom kupovine koristite Silux Premium uslugu, kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će 100% odgovarati Vašem automobilu. Tu smo, da Vam pružimo najbolje iskustvo kupovine naših auto delova. Na uslugu se možete pretplatiti tokom samog procesa kupovine.

Saznajte više

Stakla

Vetrobranska stakla, pumpice za pranje stakla, dizne za pranje stakla te rezervoar tečnosti za pranje stakla, sve su ovo proizvodi vezani za auto stakla koji će vam biti potrebni ukoliko se pravilno brinete o svom vozilu. Mi vam možemo ponuditi najveći izbor auto stakala u Srbiji, ali i sve pripadajuće delove. Auto stakla možete birati prema njihovim karakteristikama, primjerice mogu biti bijela, potom s plavim, zelenim ili sivim rubom, sa senzorom za kišu, foto senzibilna, zelena ili plava solarna, grejana, za antenu ili s lajsnom. Sve ovo pomoći će vam da lakše izaberete auto stakla koja odgovaraju vašem tipu automobila, ali i vašim preferencijama.

Nasumični proizvodi

Naši kupci nas vole širom Evrope