Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Vetrobranska stakla

Broj proizvoda u kategoriji: 0

Izaberite proizvođača

  1. Kristal

Nijedan proizvod ne odgovara traženom zahtevu. Ako ne možete pronaći ono što tražite, molimo pozovite nas na broj telefona 011 6350 515 ili Pošaljite poruku

Vetrobranska stakla

Vetrobranska stakla štite putnički prozor, kao što već samo ime kaže, od vetra i drugih nepogoda na koje nailazimo na putu (kiša, sneg, tama, prljavština sa puta ...). Radi preglednosti prednje staklo mora uvek biti čisto, čak i ako prljavština i pukotine na staklu mogu smanjiti vidno polje i preglednost i mogu otežati vozaču vožnju ili čak prouzrokovati saobraćajnu nezgodu. Vetrobranska stakla mogu imati ivicu u boji (sivoj, plavoj, zelenoj ...) ili mogu cela da budu u potpuno svetloj boji (bela, siva, zelena, plava ...). Posebna vetrobranska stakla su ta,koja imaju povezanost sa senzorom za kišu, koje zatim automatski uključuje i isključuje brisače i prilagođava brzinu brisanja u skladu sa količinom padavina.

Broj proizvoda za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši kupci nas vole širom Evrope