Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Stakla

Sigurna kupovina auto stakala

Internet prodavnica SILUX Vam omogućava nekoliko načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo Vam da prilikom kupovine koristite Silux Premium uslugu, kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će 100% odgovarati Vašem automobilu. Tu smo, da Vam pružimo najbolje iskustvo kupovine naših auto delova. Na uslugu se možete pretplatiti tokom samog procesa kupovine.

Saznajte više

Stakla

Vidi se da su utomobili od spolja napravljeni od metala i stakla. Auto stakla posebno su dizajnirana da izdrže visoke temperature i spoljašnje elemente, a istovremeno pružaju zaštitu od vetra za putnike - otuda i naziv vetrobranskog stakla. Moderna auto stakla razbijaju se u sićušne komade, kada dođe do nezgode, koji nisu toliko opasni kao oštri, veći komadi stakla. Uprkos tome da nova tehnološki sofisticirana stakla prevazilaze visoke temperature i velike temperaturne razlike, može se desiti da kamenčići sa puta oštete staklo, koje se zbog toga lomi i treba ga zameniti. Ovde ćete pored vetrobranskih stakala pronaći i pumpe i mlaznice tečnosti za čišćenje kao i posude za tečnost za pranje stakla.

Nasumični proizvodi

Naši kupci nas vole širom Evrope