Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

1
2
3

Vešanje i pogon

Sigurna kupovina šasije automobila

Internet prodavnica SILUX Vam omogućava nekoliko načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo Vam da prilikom kupovine koristite Silux Premium uslugu, kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će 100% odgovarati Vašem automobilu. Tu smo, da Vam pružimo najbolje iskustvo kupovine naših auto delova. Na uslugu se možete pretplatiti tokom samog procesa kupovine.

Saznajte više

Vešanje i pogon

U šasiji automobila se nalaze pogonski auto delovi automobila, sistemi za ublažavanje vožnje i kočioni sisteme. Amortizeri pored mirne vožnje, omogućavaju kontrolu vozila, jer samo sa njima vozilo može sigurno ubrzavati, skretati ili usporavati kako bi se omogućilo bolje prianjanje između gume i puta. Delovi automobila na vozilu su veza između motora i vozača i osiguravaju sigurnu vožnju. Ovde ćete pronaći sklopke, ležajeve i vešanja točkova vrhunskog kvaliteta. Uvek se morate osloniti na kočnice, sklopke i amortizere u dobroj funkciji, koji će vam pomoći da sigurno i bezbedno krenete na put. Redovno održavanje i kvalitetni rezervni delovi će godinama i godinama održavati vaš automobil u dobroj formi.

Nasumični proizvodi

Naši kupci nas vole širom Evrope